Nasjonal Terror Sentral

48 timer  etter at vi flyttet til Tønsberg fikk vi vårt  første besøk for Terror-snuten i Terror-Tønsberg.


Politiadvokat Pernille Flage fra Sandefjord. Eugenikk er hennes vei. Pappa med bomber og granater baner vei, fra Kongsberg og sin frimurerstol. .


En skrekkens opplevelse, som om vi var flyttet til Øst-Tyskland i den mørkeste perioden av landets undertrykkende historie. Stormet av 12 politi, utrustet med det som bare kan forklares som bombe-polstring, våpen og hunder.

 

Innføring i sakens første dag: Galskap fullstendig


Historien er lang og trist. Trist at dette er vanlig i Norge. For vanlig er hva det er har jeg lært at det er. Det er utallige som har samtykket i dette. Ikke bare i Terrordistriktet Sør-øst. I de fleste politidistrikter. Spesielt om det dreier seg om en barnevernsak. Da er du uheldig på de fleste måter. Og vi har klart og komme enda ett hakk opp.
For både våre advokater og kommunens advokater innrømmer at det ikke ligger formelle årsaker til grunn i saken …..?

INGEN FORMELLE ÅRSAKER. HVORFOR DA?


Det handler om en politiadvokat, som vi har måtte slite med side første dag; Pernille Flage fra Sandefjord. Hun er det verste mennesket vi noen sinne har møtt. Og det er rett og slett uomtvistelig. Den politiadvokaten må ha noe feil i måten hun oppfatter sine omgivelser. Ren ondskap!Det har vært en ille og slitsom periode. Ingen muligheter for oss foreldrene å få kontakt med noen av de involverte fra offentlig side. Politiet har vi bare hørt/sett fra i forbindelse med slike terroraksjoner. I to fulle år.

En engasjert venn. Takk for all hjelp du gir.


Hva angår saken, har det blitt mye glattcelle, og utallige pågripelser. Andre hendelser som ikke er nødvendig å nevne her, for det vil slite ut leseren, og lyden vil ende med å bli for mye tror vi.


En innføring i sakens begynnelse kan fås her i denne postingen fra min gode venn Asbjørn Nilssen som er spesialist i familiesosiologi. Trykk under her:

Tortur og pine skal alle i familien Bowens omgangskrets føle.

 

krampehoder…..

Slik forteller mor i huset en barnevennlig versjon av overgrepene mot oss. Mannen med øks og pistol er en politiførstebetjent mener jeg å huske. Pedofil er han også. Politidistrikt Sør-øst .

Ubegripelig ondskap. Metodevalget har vi valgt å kalle VISMA-metoden. Den bygger på en modell som man finner i mange tunge og mørke tider i historien. Undertrykkelse og og målrettet hva angår narsissistiske holdepunkter for metodevalget. Der finnes ikke spor av barmhjertighet eller omtanke for familiene som er utvalgt til å være produksjonskapitalen for kommende årets opprettholdelse av barnevern-industrien.

Galskapen er beviselig feil, men lar seg tydeligvis ikke stoppe.

Et fenomen som synes å prege hele barnevern-industrien fra barnevernansatt i kommunen, til dommere i Høyesterett. Og det synes som at vi foreldrene blir oppfattet som vanskelig fordi vi kjemper for våre liv og våre rettigheter som en familie: Trykk under:


Familien Bowen


Det har gjennom hele perioden vært umulig å få tak i advokater som har vært villig til å forsvare oss. Det er ikke rom for å ta for seg alle her, men noen kan nevnes, og det kan være greit å la dem vise seg fra egen side. Det er penger som driver insentivene. Jo lengre saken varer jo bedre er utslaget i BNP.


Trykk under:


Litt til ….

Noen dager før denne samtalen med Ellen Fisher skal far Bowen, som hun her snakker med ha drapstruet henne. Så alvorlig redd ble hun at hun måtte leie inn vektere til å vokte over henne og hennes familie.

Vurder selv.

Høyeste tårn


Her er Knut Erik Søviks advokatfullmektig i gang med forklaringen av “Tingenes tilstand.” Han har assistert som advokatfullmektiger ofte gjør …

Cecilie Schjatvet engasjerte vi mens vi enda trodde det fantes advokater i landet. DET har vi sluttet å tro på nå …

Trykk under her:

1. mars. 2018 kl. 20:58

Flage stormet inn i denne saken vår som en kommandant med med noe lite kunnskap, og noe mye bomber og granater.

skrev Pernille Flage <pernille.flage@politiet.no>:
“Da forstår jeg det sånn at han ønsker denne prøvd for retten? Pernille Flage”

En gang i denne sakens levetid har Tingretten ringt. Det var en dag i Mars 2018, etter at

Frimurerlosjens medlem; Pappa Flage, som lever av å selge bomber og kanoner

Disse to klubbmedlemmene opp til venstre er venner av bombemannen og Frimurere av lavere sirkulering-grad. Kognitiv høyde rundt ca 9 år.B-gjengen. Christian Follstad og Svein Wetteland. De jobber i følge seg selv for Veivesenet, og har ufattelig mange oppdrag utenfor leiligheten vår. Skraper i brosteinen her ute såpass at det merkes i gaten over. Sikkert tilfeldig at det er «bare» her det foregår. Muligens veldig bråkete brostein akkurat her. Akkurat som denne gatelykta utenfor her vi bor. Den eneste som hadde defekt pære som gikk og gikk inntil vi truet kommunen med søksmål for trakassering. Vi nevnte ikke med ett ord at Losjen stikker dypt inn i «kommunens avdeling» og at losjen eier energiselskapene…

200 Tønsberg-familierkostet det

å reparere Geir Viksands skakkjørte kommuneøkonomi. Nåværende fylkesmann, L


Datautstyr blir hentet når det passer for politiet. Ikke engang banke på gidder de. Jeg våker med disse stirrende inn i ansiktet mitt med Mag-light i hånda…..3 innbrudd på 2 uker fra disse folka her. Barnevennlig gjengivelse fra mo
  • Det er mye å fordøye. Mye å stille tvil til og mange spørsmål som ikke er besvart. Det er ufattelig mange involverte i saken. Det er en sak som er under utarbeidelse, men sliter med at noen/noe tuller med dokumentene som jeg lagrer her. Merkelige setninger som jeg aldri ville skrevet, dukker opp midt i skriveriene mine. Og ting blir slettet. Bilder og linker. Er noe uklart for meg hvordan de gjør dette, for problemet er borte etter at saken er postet.
    En liten liste til sist. Om losjer og slikt. Den er under utbedring og utfylling hva angår referanser og slikt, men det har stått mye å bråket for å holde meg vekk. Men hva gjør vel det, når andre kan fortsette med det jeg måtte slippe, fordi Pernille Flage er ei F….

    Kilden: Trykk herLink for lesningForfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: