Barn 9 til 13 år arrestert på skole av uniformert politi. Far 16 gang i retten på 25 måneder. Mor dratt for retten 6 ganger. Tønsberg tingrett .. .. ..

23 besøksforbud, 17 bekymringmeldinger etter at vi flyttet til Tønsberg. 300 uniformerte bevæpnede politi inne i boligen siden 16.09.2016.. Aldri tidligere hatt en bekymring eller hatt noe med politiet å gjøre.

I retten praktisk talt en gang i måneden siste 25 månedene. 73 anker .. .. .. 13 anker er blitt «borte» i skuffene til sorenskriver Carlstedt i Tønsberg. Nektet tingrett av tingrettsdommer Pedersen. Dette sørget for at våre sønner nå er kidnappet av Tønsberg kommune på konstruert grunnlag.

Nytt lavmål i kriminalomsorgen.

23 besøksforbud, 17 bekymringmeldinger etter at vi flyttet til Tønsberg. 300 uniformerte bevæpnede politi inne i boligen siden 16.09.2016.. Aldri tidligere hatt en bekymring eller hatt noe med politiet å gjøre. Boligen ble stormet av politidistrikt Sør-Øst og barnevern 2 dager etter at vi flyttet til byen.

Vi kan ikke anerkjenne landets gjennomkorrupte domstoler, politi eller barnevern. Vi har derfor valgt å gjøre den endringen i livet det krever å forvente å blir drept av norske myndigheter, som i realiteten sitter i byggene som Olemic, tidligere stortingspresident, har fikset litt på, og overbudsjettert med 1,7 milliarder kroner i gullornamenter og glitter i gangene mellom Frimurerlosjen og Stortingsalen.

Slotts-bakgrådens-klubb fore «ferske forretninger», – Gimle Rotary må ikke glemmes. Passeres Vestfold i en sammenheng vil en stopp i Stokke gi nærhet til en av kjernegrunnene til grusomhetene; Brunstad Menighet, som tjener lastebil-lass med penger på eiendom-utleie og Foster – og beredskapshjem for barneverntjenesten …

Illustrasjon av Tønsberg kommunes ødeleggelse av barn er i grunn enkelt å skaffe. Solide beviser sådan. Problemet er bevis som holder i en korrupt rettergang. Man kan være sikker på at bevisene dine blir borte etter at prosesskriftet er innlevert til domstolen.

Hittil har tingrettsdommere -og sorenskrivere i Oslo og Tønsberg konsekvent utelatt alle anførsler fra vår side.

Korrupte dommere i våre saker:

Tingrettsdommer Siw Morrow
Tingrettsdommer Ruth Brønstad
Tingrettsdommer Aaserud Pedersen
Tingrettsdommer Ketil A.F. Sondresen
Tingrettsdommer Randi Carlstedt
Sorenskriver Dag Ragnar Carlstedt
Sorenskriver Siri Vigmostad
konstituert sorenskriver Christine Bonnegoldt
Tingrettsdommer Grønvik
Tingrettsdommer Aass
Lagdommer Dag Bugge Norden
Lagdommer Arne Lyng
Lagdommer Wassvik
Lagdommer Odd Douzette
Lagdommer Marianne Linnestad
Lagdommer Sogn

Fylkesmann/Fylkesnemndledere

Nemndleder Christoffersen
Nemndleder Rydmark

Nemndleder Bergh 


screenshot_20180729-141621.png

Arrestert våre barn på skolen 9, 11,13 år. Inne i klasserommet under undervisning. Av uniformert bevæpnet politi fra politidistrikt Sør-Øst.

Arrestert og mishandlet far hjemme foran barna 6 ganger.

Stjålet bilen vår, ødelagt vår økonomi, kidnappet vår datter og ødelagt henne. Stocholmsyndrom, og husker ikke egen barndom lengre. Arkitekt for manipulasjon og mishandling er Advokat Rita Aase.

300 uniformerte bevæpnede politi i stua, forfølges daglig av uniformerte politibiler. Det brukes mengder med penger på omfattende forfølgelse og trakassering ved bruk av uniformert bevæpnet,  og sivilt politi. I tillegg må Smiths venners menigheter regnes med blant trakassørene. De mobiliserer i stor skala i for å terrorisere for barneverntjenester rundt om i landet. Holder stressnivået oppe slik at foreldrene stadig er i alarmberedskap under kontakten som noen ganger kan finne sted mellom foreldre og barneverntjenesten.

Elever fra Politihøyskolen brukes til trakasserings-oppdrag.

Alle vi kjenner blir trakassert. 2 venner (to familier) har mistet sine barn til barnevernet plutselig, som i en advarsel. Den ene familien har vi truffet på nytt, de har mistet alle barna i noe som kan minne om vår sak. Våre barn ble bare kidnappet uten legitimt og  lovlig vedtak. Men Vibeke Arnesen ved Tønsberg kommune, en hybrid mellom demon og noe umenneskelig har vært med fra starten av, med sine løgner om samtykke til akuttvedtak. Hun og politiadvokat Pernille Flage i politidistrikt Sør-Øst startet dette bedraget gjennom forfalskning av det første akuttvedtaket av 09.06.2016.

Det er bedt om grunnlaget i over 110 eposter og flere brevsendinger til advokat Simen Tveten som skrev vedtaket, kommunen, Geir Viksand, Ellen Fisher, Marita Kurse Moss, Hege Lund, alle tingrettsdommerne i Tønsberg, og korrupte og minipersonlighetene i Borgarting lagmannsrett. Det er uten betydning om det finnes grunnlag, eller legitimitet.

Korrupsjons-koordinator og sorenskriver Dag Ragnar Carlstedt sitter som makulatur og  benekter det hele.

Å provoser oss med ytterligere terror og trakassering er forventet, og typisk metode fra  Tønsberg og politidistrikt Sør-Øst. Vi har innført borgervern og viser til straffelovens §17 a, b og Straffelovens § 18 a, b og c.

Det kan være lurt å spørre om litt hjelp. dere er tross alt ikke mer enn mennesker.

Å ikke svare er rutinen for forvaltningen i både politidistrikt Sør-Øst, politidirektoratet, regjeringen, departementene, sivilombudsmannen domstolen og andre forvaltere av offentlige embeter og mandater.

Hvem har rett.

Vi foreldrene som følger loven, eller Smiths venner-snuten som jobber for … menighetenes lederskap, deres frikirke-stiftelser og vennene i losjene som ROTARY.

Det bør være demonstrasjoner mot at Vestfold fylke er under 100 % privat kontroll -og interesser.

Jeg er ferdig med riktig og feil. Tønsberg kommune har ødelagt våre barn, og familien på oppdrag fra Dag Ottar Sanne, Arne Smith,  Nils Astrup på¨Åsgårdstrand, Angelina Chiristiansen og Hanne Jackwitz .

De ødelegger barns framtid i forsøket på å skjule sitt elendige fagarbeid, og begredelige etiske og moralske holdepunkter ….

Ødelegger barn for å skjule bedrag, og tyveri. Ender som kidnapping og mishandling. Terror og tortur, og i 140 tilfeller i året død for barn, og i 1400 tilfeller død for foreldre.

Dette er til barns beste å holde skjult for almenheten. Det hadde ikke vært mulig å framstille som god politikk på noen måter, eller for noen mennesker foruten dem som tjener seg rike på barnas bekostning.

Har hørt at et barn er verdt 125 millioner kr når fødselsattesten er signert. Basisverdi. Mange parasitter med store pengesekker som tørster etter disse pengene.  De må stoppes.

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: