En moralsk seier med mer

Palestine Momentum

Jeg velger å ignorere faren for å fornærme deg når jeg tar utgangspunkt i at du er det jeg ser som en gjennomsnittlig naiv nordmann – eller en av de aller fleste i verden som tror på Norges renomme som verdens beste land å bo i. Jeg vil derimot påpeke at jeg har full forståelse for at de fleste tror at Norge er verdens beste land å bo i, og på mange måter er det riktig. Jeg velger å ignorere din patriotiske holdning til Norge fordi de kamper som utkjempes mot undertrykkelse og maktmisbruk er ensomme, og de blir møtt med ensidig arroganse og ignoranse. 

Dennis Bowen og hans familie er de første jeg har møtt som lider under forfølgelse av norske myndigheter der bakgrunnen for situasjonen er den samme som min. Vi lever under et skjult diktatur i Norge, et diktatur som opprettholdes ved hjelp av våre såkalte hjelpeinstanser. Disse instansene er tildelt myndighet til å utføre straffetiltak om det blir behov for å legge bånd på oss. Ofrene er mange, men jeg aldri vært så tett på en sak av større dimensjoner…

Vis opprinnelig innlegg 1 034 ord igjen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: