Dette er en familie i nød, som opplever terror i trygge gode Norge, slikt kan vi ikke ha det i 2018. 

Vi ønsker svar på blant annet våpenbruk inn mot familien Bowen, dere har allerede fått utallige mailer om dette.

Hei.Jeg ønsker et møte med Tor Mikkel Wara. Han har ansvaret for justisdepartementet og det vil si alle avdelinger under der. Siden den saken/de sakene jeg ønsker å ta opp handler om både politi, rettsystem og samfunnsikkerheten, så blir Tor Mikkel den rette mannen å snakke med.Jeg er åpen for et gruppemøte med de forskjellige avdelingen om ikke statsråden har mulighet til å ta et møte så raskt som mulig. Dette er hastesaker og må tas alvorlig.

Jeg ønsker å ha med meg et par andre mennesker som slik som meg, representerer folket. Vi vil hindre et justismord å bli gjennomført og at rettferdighet skal seire. Dette er til det beste for hele befolkningen og samfunnsikkerheten.

Vi ønsker svar på blant annet våpenbruk inn mot familien Bowen, dere har allerede fått utallige mailer om dette. Familien står ennå uten svar. Så fint om statsråden eller de som representerer han tar med vedtaket om våpenbruken til møtet, det kan jo ikke være så vanskelig å finne.

Vi har prøvd å få svar fra de lokale politimyndighetene i Tønsberg, kriminal sjefens ringte oss da og sa at familien Bowen hadde fått svar og at han ikke kom til å gi flere svar.

Han tenkte nok ikke på at han tjener folket og er ansvarlig for sikkerhet, ro og orden. Når mennesker presses til ytterpunkter så kommer naturlige reaksjoner, disse tingene burde en kriminalsjef være bevisst på selvfølgelig.

Svarene ligger i dom og rettsvesenet var det svaret han ga oss. Jeg anser ikke det som et svar, vi vil se et vedtak, det skriftlig.

I systemet ligger alt skriftlig, det må det, så dette virker som om de vrir seg unna og svare skikkelig. Da kommer et nytt spørsmål; hvorfor gjør de det?


Fint om at de som tar et møte med oss møter forberedt slik at en ikke kaster bort mer tid.

Dette er en familie i nød, som opplever terror i trygge gode Norge, slikt kan vi ikke ha det i 2018.

Regner med å høre fra dere veldig snart.
Bildet kan inneholde: 1 person
Med vennlig hilsenHer kan du se en oppsummering over 6 minutter av dette brutale justismordet. Dette blir  kommentert av  Kirsten Leikny Femundsenden 


Under her er bloggen til Sonja Helene. Den gir en oversiktlig gjennomgang av justismordet mot familien Bowen, og slik situasjonen er i dag. Godt skrevet, og svært informativ. Der er også hele gjennomgangen av saken, slik Kirsten Femundsenden oppfatter saken. Hun kaller den «grotesk».

Under

Vi prøver nå å finne 2 advokater som tør å hjelpe oss. Etter 20 ødeleggende og bedragerske advokater så langt, håper vi at det finnes 2 ute i landet som kanskje kan hjelpe.
Vi er åpne for forslag.
Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

6 kommentarer om “Dette er en familie i nød, som opplever terror i trygge gode Norge, slikt kan vi ikke ha det i 2018. ”

  1. Fantastisk godt skrevet og pent fremført her. Det er på tide med både svar fra myndigheter til familien Bowen og oppreisning. Og så klart en grundig oppklaring å gransking av urett begått her. Så kommer det mange fler saker etterfulgt for redegjørelse av grove lovbrudd mot familier og barn

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: