Psykopatiske journalister blir hyret av Narsissistiske Snyltere på jakt etter makt og penger.

Psykopatiske menn og narsissistiske ledere. Frykt dem. Let etter dem. Bli kvitt dem!

Jeg har i en lengre tid opplevd avisene som å prøve å presse fram et inntrykk av at det flyter over av psykopater og andre farlige, kyniske og manipulative personer i Norge. Det være seg voldelige og psykopatiske fedre som banker alle i familien, og gjerne nabolaget også, til Narsissistiske aviseiere som bare hyrer psykopatiske journalister til å produsere den ønskede propaganda.

Det har fått meg til å undres litt.

Hvordan kan det ha seg at Narsissister og psykopater ønsker å skrive så mye skrekk-propaganda om nettopp denne formen for det som på lekmannsspråket kan bli kalt sinnssyk atferd. cropped-zuma-korrupsjon.jpg

Det dreier seg om å normalisere disse inntrykkene som psykopater og Narsissister gjerne gir, og gjøre dem «mindre synlige». Samtidig skaper den usikkerheten som er ønsket for dem som vil undertrykke. Istedet for å prøve å forklare, skal jeg heller bruke oppslagsverk. Tror de fleste kan kjenne seg igjen litt her og der, helt uten å være hverken psykopat eller Narsissist.


«Dette spørsmålet avslører narsissisten » – ABC Nyheter 2014

Det finnes millioner av disse sidene. Det kan da ikke illustrere behovet for denne formen for «informasjon».

Mye viktig informasjon, men vanvittig mye mer unyttig, og feilinformasjon.

Hvorfor er det slikt enormt marked for slikt?

Hvorfor er det så mye av det da?

Dette under her er fra en vi kjenner mange av oss. Jobber for menneskerettighetene våre:

«La oss være naive. La oss tro at alle gjør så godt de kan, gitt situasjon og utgangspunkt. Tillit avler tillit – og skrives til alt overmål likt begge veier. Et godt sted å begynne, eller fortsette, er hos seg selv.»

Ledersnytt.no

Jeg ble ikke overrasket over å finne dette i «Ledernytt.no». Ble faktisk mer overrasket over at det fantes et magasin som heter Ledernytt.no. Men det er å forvente av snyltere har egne magasiner… (Siste setning klarte jeg ikke motstå skrive).


På hjelptilhjep.no fant jeg dette:
Sinnssyk

Store Norske Leksikon skriver dette om Sinnsykdom: Sinnssykdom er en eldre betegnelse for — psykose


Psykopat

Store Norske Leksikon skriverier dette om psykopati:

Begrepet psykopati inngår i dag ikke i psykiatrisk klassifikasjon, men brukes mer som en beskrivelse av en bestemt type atferd.

De fleste med diagnosen dyssosial personlighetsforstyrrelse vil falle inn under psykopati-begrepet, men også en del personer med narsissistisk eller paranoid personlighetsforstyrrelse vil kunne inngå i begrepet psykopati slik det brukes i dag. Også enkelte personer med oppmerksomhetsforstyrrelser kan vise tilsynelatende psykopatisk atferd.

Frimurer-klubben til Ivar Flage II
Dette er Frimurerne fra Kongsberg. Ivar Flage nederst til vestre. Han selger bomber og granater for våpenfabrikken. 

Flertallet av kjennetegnene må foreligge for at atferden skal kunne regnes som tilstedeværende.

 • overfladisk sjarm, eventuelt glatthet
 • selvsentrerthet, eventuelt storhetsideer om egen verdi
 • kjedsomhet, stadig behov for nye impulser
 • uttalt løgnaktighet, eventuelt bedrageri
 • bløffing, manipulasjon
 • manglende skyldfølelse og anger
 • grunne følelser
 • ufølsomhet; manglende innlevelsesevne i andres situasjon/verden
 • snylting på andre, eventuelt utnyttelse av andre
 • oppfarenhet, lav aggresjonskontroll
 • promiskuøs seksuell atferd
 • atferdsproblemer allerede før 12-årsalder
 • urealistiske planer for fremtiden
 • impulsivitet
 • uansvarlig foreldreatferd hvis personen har barn
 • hyppige ekteskap/samboerforhold
 • ungdomskriminalitet før 15-årsalder
 • bryting av prøvetid; gjentagelse av ulovlige handlinger som er domfelte
 • ansvarsløshet
 • ulike typer lovbrudd (for eksempel narkotika, frihetsberøvelse, seksuelle overgrep, vold)

 

Les også fra dagens.no : 7 uhyggelige tegn på at kjæresten din er narsissist


Narsissistisk personlighetsforstyrrelse

Narsissistisk personlighetsforstyrrelsepersonlighetsforstyrrelse kjennetegnet ved så store problemer av narsissistisk art (se narsissisme) at det medfører problemer i kontakt og omgang med andre mennesker og (oftest) også i forhold til en selv.

I hvilken grad narsissistiske personlighetsforstyrrelser utgjør en egen gruppe personlighetsforstyrrelser, eller mer kan forstås som en variasjon over paranoid, dyssosial, dramatiserende eller tvangspreget personlighetsforstyrrelse, er omstridt.

De typiske kjennetegn er at personen har større tanker om egne evner og prestasjoner enn det de faktiske resultater tilsier. Slike personer

 • er opptatt av fantasier om ubegrenset suksess og makt
 • oppfatter seg selv som så spesiell og enestående at de bare kan være i kontakt med spesielle mennesker og krever særbehandling
 • har urimelige krav om beundring
 • utnytter andre for egne behov.

Mange har en sjarm, som hvis den er koblet sammen med en viss intelligens, sosiale ferdigheter og utadvendthet, kan medføre at omgivelsene undervurderer alvorlighetsgraden av personlighetsforstyrrelsen.

Bak fasaden vil personen imidlertid være svært krenkbar, lett føle skam, kunne ha en tomhetsfølelse og være uvanlig opptatt av kroppen og dens funksjoner (hypokondri). Han har en utilstrekkelig evne til å forstå og anerkjenne andres følelser og behov, og blir lett misunnelig. Utad kan han derfor ofte virke arrogant og sint.


Antall

Dersom det er et så stort problem som det synes å være, vurdert utfra Norsk presse, hvorfor bygges da psykiatrien ned parallelt med den økende publiseringen av psykopaters og narsissisters negative samfunnsverdi, og alle farene disse representerer i vårt samfunn.


Fare for oss – og oss selv

Hvorfor synes alle ting å skulle være en fare, om du ikke befinner deg alene inne i din sofa. Og selv der risikerer du å møte frykten for egne diagnoser gjennom selvdiagnostisering på bakgrunn av slikt som står over her. 

Selvdiagnostisering skaper arbeidsplasser


En ting som er rart, mener jeg, er at det står ikke særlig ofte i litteraturen som kalles kilder i disse sammenhengene, at dersom man undres over om man er psykopat eller narsissist, så er det sannsynlig at du ikke er det.For nettopp det er et av kjennetegnene. Man lurer ikke på slikt, om man faktisk er syk.

Blir straks mindre sannsynlig at man er hverken psykopat, eller narsissist.

Selv er jeg pasifist.Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: