50 Advokater spurt.

Vi er slitne, og demoralisert av den manglende rettsikkerheten i Norge. Vi er terrorisert og torturert i 2,5 år, og fullstendig ødelagt som familie og individer. Det hele beror på en varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS av 28.03.2016.

Ingen har svar ja. Hvem skremmer advokatene fra å hjelpe oss?

Vi er slitne, og demoralisert av den manglende rettsikkerheten i Norge. Vi er terrorisert og torturert i 2,5 år, og fullstendig ødelagt som familie og individer. Det hele beror på en varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS av 28.03.2016. Varslingen ble sendt av min leder den gang Asbjørn Nilssen. 

Varslingen ble sendt på korrekt måte, til korrekt mottaker, og min daværende leder herr Nilssen fikk et «Varslernummer» av arbeidstilsynet. Dette syntes å forvitre i eksistens og er ikke mulig å snakke om lengre.

Den 06.04.2016 blir jeg og min leder avskjediget på dagen. Han for illojalitet. Jeg fikk ikke grunn. 


02.05.2016 blir det sent inn HEMMELIG BEKYMRINGSMELDING fra våre barns skoles STYRELEDER Nils Astrup. Skolen det er snakk om er Holmestrand Internasjonale Montessoriskole og den drives i prinsippet Etter Eugenikkens prinsipper. 


2 uker etter får min kone sparken fra sin jobb. Samme styreleder som sendte bekymring: Nils Astrup. Bekymringen er aldri begrunnet. Det har ikke vært nødvendig … Barnehagen kona jobbet i var Holmestrand Internasjonale Montessoribarnehage, og leder der Heter Marie Balendran. 

Vi har siden mistet alt vi eier, vår datter er ødelagt av barnevern og politi i Tønsberg, og våre sønner er kidnappet ubegrunnet, og har vært det siden april 2017. 

Vi har siden hatt mer enn 360 bevæpna politi inne i vår bolig. En lang historie som forklares under.

13.02.2018 låste politiet seg inn i vår bolig uten å gi seg til kjenne. Har lydopptak og film av dette. Har aldri fått svar på hva de ville, eller hvem de hadde fått nøkkel av. Heller ikke hvem som hadde tatt avgjørelsen om å «låse seg inn» uanmeldt i vår bolig, mens vi sover. 5 bevæpnede politi fra politidistrikt Sør-Øst. Min daværende advokat Olle Nohlin var involvert i dette innbruddet. Det har vi lydopptak av. 

Den 17.02.2018 velger politidistrikt Sør-Øst komme til vår bolig med 6 væpna politi. En av den en leder som normalt ikke pleier være ute på oppdrag. Ordenspolitiets sjef i Tønsberg. Han valgte å banke på med ØKS, og knuste seg gjennom døren. Han skulle pågripe min PC. 

Min kone ble pågrepet av 12 mennesker.

6 bevæpna politi med skjold og pistoler. Grunnen var

«MISTANKE OM GRAVIDITET».

Dette gjør politidistrikt Sør-Øst når de tror innbyggere er gravide.

Dette var den 06.09.2018. Vi hadde da forklart kommunen at min kone ikke var gravid utallige ganger. Testen hun ble tvunget til å ta, bekreftet det vi hadde forklart. Likevel skjer slike overgrep gjerne flere ganger i uken. 

Vi får altså ikke svar på hvorfor politiet ter seg som en dårlig oppdratt mafia. Vi vet ikke hvorfor politidistrikt Sør-øst prøver å drepe oss. Historien med advokatene er lang og dyster. Vi har ikke særlig tro på noen av dere, da det synes som at empati er noe som reduseres med griskheten.

(beklager dysterheten ..)

Statsadvokaten hadde papirene i 4,5 måneder, og jeg får 5 dager når høyesterett vet at jeg ikke finner noen advokater. Det tilrettelegges for at jeg skal sitte inne til jul, og når barnevernsaken skal opp i retten. Da kan de hindre meg i å være aktiv i retten. Jeg blir nektet min rett til kontradiksjon. Det har familien Bowen blitt siden 09.06.2016.

Etter 20 rygg-dolkere, og en ondskapsfull domstol, som har gjort sitt ytterste for å knuse familien Bowen, har vi mistet troen på at det finnes advokater med ryggrad nok til å tåle denne saken, og slik innsett av vi er drept av myndighetene som familie, og som individer. Fordi min leder fikk bistand fra AMU-representanten på jobb, da han ville sende varsling til myndighetene. Jeg var valgt inn som AMU-representant. 

Vi trenger hjelp.


Anførsel til Agder lagmannsrett

Til domstolen

Dette er den siste teksten jeg har sendt til domstolen.Det ble sendt til Agder lagmannsrett, Nordre Vestfold, Trondenes, Oslo, Tønsberg, Sandefjord og Larvik tingretter, Borgarting lagmannsrett og til Høyesterett den 05.12.2018.
Hjelp oss vær så snill.

Se frist fra Høyesterett.

05.12.2018. Saken gjelder Anke til høyesterett. Nå har 3 advokater så langt sagt ja, for så å trekke seg. Min kone har også mistet sin advokat, og vi står fortsatt uten advokater.

Ber om at frister flyttes 2 uker, slik at jeg kan slippe dette stresset disse merkelige fristene skaper. 4,5 måneder lå saken hos statsadvokaten …. Bør være rom for litt rettsikkerhet også for dem dere åpenbart har bestemt dere for å hate.

Terror fra beredskaphjemmet.

Viser videre til at lagmannsretten er informert om alle sakene som går parallelt. At dette ikke tas hensyn til på noen måter for familien Bowen, viser intensjonene og mangelen på habilitet.

Med tanke på Nordre Vestfold tingrett trenerer denne retten saken rundt besøksforbudet mot min tidligere datter. Sadister der. 


Sandefjord, Tønsberg og Larvik tingretter svarer ikke på henvendelser, og det samme gjelder for Agder lagmannsrett. En atferd som er hinsides det jeg noen gang har opplevd i noen sammenhenger før. Enda verre blir det når også Borgarting lagmannsrett, Oslo og Trondenes tingretter også er med på denne terroren, ved siden av skatteoppkreveren, NAV-stat, lindorff osv.

Det er den drøyeste formen for terror jeg noen gang har kunne dokumentere. I mangelen av bedre ord for dette, kan jeg ikke annet kalle det enn Sinnssykt.

Anfører:

Fra Høyesteretts avgjørelse av 18.12.14:

«…retten til en rettferdig rettergang etter Grunnloven § 95 første ledd er en selvstendig rettsnorm, hvor innholdet må fastlegges «i lys av en allment anerkjent internasjonal og nasjonal tolkningspraksis på området», jf. Dokument 16 (2011-2012) side 122.

Samme sted fremhever Lønning-utvalget at den enkelte «vil således kunne påberope seg bestemmelsen overfor domstolene dersom hun eller han mener at retten til rettferdig 
rettergang ikke er ivaretatt».

Og ved «den nærmere forståelsen av hva som menes med rettferdig rettergang, vil det være naturlig å se hen til tidligere nasjonal rettspraksis på området og den omfattende internasjonale praksis på dette området, særlig praksis fra EMD».

Dette bekreftes så langt også av Høyesteretts praksis, jf. Rt. 2014 side 964 avsnitt 10, Rt. 2014 side 1045 avsnitt 40 og Rt. 2014 side 1105 avsnitt 37.»

Holmestrand 05.12.2018

Med vennlig hilsen

DENNIS BOWEN           FACEBOOK: Skammen sitter på andre siden av bordet

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

2 kommentarer om “50 Advokater spurt.”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: