Mafia møtes i Holmestrand. Ordfører Alf Svele leder an …

Den kriminelle ordføreren i Holmestrand Alf Svele er dypt involvert i kidnappingen av Bowen barna. Det er også hans datter Elin Svele.

ROTARY – MAFIA

I Holmestrand møtes makta i Rotary. Sentrale politikere møter eiendomskongene Terje Karlsen og Bjørn Nymoen i Rotary. – Jeg ser ikke på mitt medlemskap i Rotary som en problemstilling, sier ordfører Alf Johan Svele.

Holmestrand:

Norske lokalpolitikere har blitt oppfordret til å opplyse om sine utenom-politiske bindinger i styrevervregisteret.I styrevervregisteret kommer det ikke fram at Alf Johan Svele og Ulf Sundling er medlem av Rotary.

Advokatfullmektig Elin Svele og Ordfører Alf Svele ødelegger familier for penger.

Terje Karlsen og Bjørn Nymoen er også medlem i samme klubb. – Jeg tok en vurdering på om jeg skulle føre opp alle lag og foreninger som jeg er medlem av, men valgte å holde meg til styreverv, forklarer Svele.

Ivaretar integriteten

– Hvis det er et ønske om at jeg skal registrere dette, vil jeg ta vurderingen på nytt, legger han til. – Jeg har tillit til at de av oss som engasjerer oss lokalpolitisk ,ivaretar sin egen integritet og tar vurderinger om inhabilitet hvis det er behov for dette, påpeker han. Ulf Sundling mener at medlemskapet i Rotary-klubben ikke kommer i konflikt med andre oppgaver. – Jeg er en engasjert person som er nøye med å ikke blande kortene mine, sier Sundling. Videre påpeker han at det er viktig å ivareta integriteten.

Sorter hattene

– Man må være nøye med hvilke hatter man bruker i forskjellige sammenhenger, legger han til. Han mener at engasjerte personer som er med i lag og foreninger må være ekstra forsiktig. – Jeg er valgt som leder i stiftelsene i kommunen. For meg er det viktig å ikke blande rollene mine, mener han. Svele opplyser at kommunestyret i Holmestrand er årvåkne og påpasselige slik at de ikke skal havne i en eventuell interessekonflikt. Da blir den aktuelle politikeren inhabil i den enkelte saken som skal behandles. – Jeg oppfatter ikke Rotary-klubben som en lukket losje. Vi er en åpen klubb som ikke hemligholder noe som helst, legger han til.

Ikke ett problem

– Da jeg ble valgt til ordfører, gikk jeg ut av to styrer som jeg da satt i. Dette gjorde jeg for å unngå eventuelle interessekonflikter, legger han til. Svele og Sundling sitter også sammen i Næringsrådet i Holmestrand. Ulf Sundling sitter som styreleder i alle stiftelsene som tilhører Holmestrand kommune. – Jeg er oppnevnt av bystyret som styreleder i de ulike stiftelsene og Våleveien produkter, forklarer Sundling.

Terje Karlsen som er en av eiendomskongene i Holmestrand mener det er helt uproblematisk at medlemmer av Holmestrand næringsråd og Vestfold næringspark er tilhørende samme klubb som han og Bjørn Nymoen, som eier store deler av bygningsmassen i sentrum. – Vi er en åpen klubb og kan ikke relateres til for eksempel frimurerlosjen, sier Karlsen. Hensikten med registreringen av verv og interesser var å skape mer åpenhet om bindinger og engasjement. Kommunenes Sentralforbund (KS) oppfordrer til mest mulig åpnehet om verv som kan ha betydning. Fagsjef i KS, Kari Hesselberg påpeker at mer åpenhet gir økt troverdighet. Det er deres erfaring etter at registeret ble igangsatt.

Lokal mafia

Mange har meldt seg inn

23 av 27 folkevalgte representanter i Holmestrand har registrer seg i Styrevervregisteret.

Hensikten er å skape åpenhet om politikernes bindinger. Rådmann Geir Jostein Hansen synes det er bra at så mange av politikerne i Holmestrand har registrert seg og hvilke type verv de har. De som ikke har registrert seg er Thove Bringaker, Ragnar Didriksen, Kathe Bæver og Trond Bårdsen.

Mafia – bistand

http://www.jarlsberg.no

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: