Til Høyesterett

Til: Høyesterett (postmottak) <hretpost@hoyesterett.no>; U.S. Department of State <osloacs@state.gov>; U. S. Embassy Norge <fbu.oslo@ssa.gov>; Postmottak JD <postmottak@jd.dep.no>

Sendt: lørdag 8. desember 2018, 11:33:33 

Emne: Re: Sak nr. 18-182051STR-HRET


God dag. 


Ønsker å opplyse retten om at jeg har sendt forespørsel til 126 advokatfirmaer. Ingen svarer. Det er så hinsides normalt at noen bør reagere på dette. 
Jeg antar det ikke er så mange som kan stoppe alle advokater i ladet fra å ta oppdrag de tjener penger på enten de vinner eller taper.
Jeg ber om beskyttelse. Jeg frykter for å bli drept, dersom dette er faktum; at det ikke finnes advokater som er villig til å bistå oss. 
Anfører denne frykten til høyesterett. Jeg frykter for min familie og for å bli drept av norske myndigheter. – Og jeg gjør det med utgangpunkt i sakenes gang siste 2,5 år. 
Jeg vil under ingen omstendigheter ha en oppnevnt advokat. De har som eneste hensikt å være en obstruksjon for rettsikkerheten. 
Jeg lurer på hvilken rett som brukes når vi drepes av myndighetene i Norge. Trodde ikke slikt var lovlig. At barn i tillegg er offer for myndighetenes grusomheter, gjør det hele utilgjengelig hva angår mulighet til å forstå. 
Mine barn blir ødelagt fordi jeg gjorde jobben min. Og retten har siden fungert som en brutal ødeleggelse-maskin.
Mine flotte barn terroriseres for å bistå i en vendetta mot meg. Og jeg er bare en av ufattelig mange offer for denne grusomheten. 
Jeg har mistet all tro på at det foregår noe legitimt i det hele tatt i dette som kalles for lov og rett i dette landet. 
Beklager å plage dere med disse 6 livene som dere ødelegger i papirmøllen deres. Men det er trist å vite at dette er hva som skal sikre framtiden. – Et skrekkregime, hvor domstolen ender opp som bødler. Intet mer da bevis, lov og rett ikke gjelder for familien Bowen. 


Kan mine barn få slippe dette, om jeg lar meg avlive av norske myndigheter? 


Setningen over er ikke en trussel mot noen eller noe. Det er et tilbud, for å spare mine barns liv. Dere kan få drepe meg. Bare si hvor jeg skal møte opp.
Antar justismordet fullbyrdes mandag. 
God helg.

Mr. Bowen: http://333rebuke.com

Med hilsen

DENNIS BOWEN

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: