Til møkka Regjeringen Erna Solberg.

Mennesker ser ikke verdi i dette dere gjør. Bare ondskap. Svart tom ondskap. 

Politiet er paramilitært. Det er sinnssykt.

E-post sendt til: Statsministerens kontor, andre departementer, politidirektoratet, og en rekke aviser.  Sendt 11.12.2018

En hoderystende hilsen til de minst menneskelige vesen jeg vet eksisterer, i det vi kaller Norge. Feige mennesker! -Som går over lik for ett steg opp på stigen. 

God tur. 


Vi vil ha våre sønner hjem til jul. Våre 3 gjenlevende barn. Vår datter har dere ødelagt så fullstendig at hun ikke lar seg redde. Jeg forakter hver og en av dere demoner for dette. Dere evner utelukkende og aldri annet enn tilføre negative verdier til samfunnet dere har kjørt i grøfta. Og til dere i pressen; Dere blir som politiet, medansvarlig på «nyttige idioter» siden. 

Mens Erna Solberg har regjert landet har 1000 barn død i offentlig omsorg. Andelen barn som har hatt med barnevernet å gjøre vil utgjøre hele befolkningen iløpet av litt over 60 år. I 2017 ble 60.000 familier rammet av barneverntjenestens terror.
  • Jeg har lagt til en link til «nyttige idioter» fra en som heter Morten Løke. Han er en samfunnskritiker med sterke meninger. Måten han beskriver en nyttig idiot er vakkert. Hva angår ideologi er det ikke del av fokus i denne sammenheng. 
Sett i lokalt perspektiv er stort sett alle menn i saken enten Rotary, Odd Fellow og eller Frimurer. Damer er gjerne Rotary, Maria-ordenen, Rebekka-søstrene o.l samt alle er i relasjon til fri-menigheter. Indremisjon, Smiths venner (Brunstad menighet), pinsevenner osv. 

– hvem blir slavene når slavene er borte?
Dere demoner vil at vi skal lide så mye som mulig. 


Hvem av oss er fokusert på meningsløse, ondskapsfulle, terroriserende og ulovlige mål.

Humlegård

Er jeg ufin? Hvordan kan det ha seg at dere tillater dere tenke den tanken dere som har ødelagt familien Bowen. Ondsinnet ødelagt våre barns familie fordi vi avslørte saker som  Odd Reidar Humlegård med venner ikke bør gjøre i sin stilling. Dere er ren og meningsløs ondskap. 

Her kan dere se noen sekunder fra ett av overgrepene vi utsettes for regelmessig. Denne gang skal kona pågripes fordi politidistrikt Sør-Øst har mistanke om GRAVIDITET!


Er jeg ufin? Hva kan man da kalle det dere er, som har makten til å stoppe dette, men som heller motiverer til økt vold, og økt terror gjennom de sinnssyke incentivene som driver dette terror-regimet. 

Jeg skal la Rune Fardal fortelle om det. Follow the money. – Snylterne er på enden av enhver tråd … Rotary– Frimureri– Maria-ordenen – Rebekka-søstrene osv. 

Rune Fardal driver Family Channel på Facebook. 

Dere er de minst verdifulle menneskene i Norge, da den totale verdien av deres herjinger aldri kan bli positiv for helheten. En netto minusverdi i evigheten.

Dere er det gode livs anti materie.

Jeg skal avslutte dette brevet med noe som gjorde oss foreldrene i Bowen-familien veldig glade. Her kan dere se hva medmennesker gjør for våre menneskerettigheter. Og for familien Bowen. Tusen takk. 

Se disse is-bade i protest mot Norske myndigheter. I protest mot at myndighetene forsøker å ta alle våre rettigheter fra oss. Bare plikter i form av slaveri vil være hva Norge er etter nyttår. 

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: