Anmeldelse av terror i Holmestrand – Vestfold – Vidar Kleivi

Vennesla kommune, Sem fengsel, Dag Ottar Sanne/Rotary Gimle og Utreder i min sak i Høyesterett Christian Fredrik Thronsen har anmeldt min venn Asbjørn Nilssen.

Det er altså fortsatt ingen reaksjon …?

 • også er det litt rart at utrederen av min sak i Høyesterett har anmeldt min venn for trusler med bakgrunn i en livlig tolkning av en e-post. Det føles som en melding om at jeg er død.

JEG FORSØKER Å ANMELDE DETTE FORHOLDET HER. DET KAN SYNES SOM AT DET IKKE FINNES POLITI I NORSK POLITI, FOR JEG FÅR IKKE SVAR PÅ HVORFOR DISSE ALVORLIGE OVERGREPENE BLIR GJENNOMFØRT MOT OSS. 
HVORFOR TILLATES POLITIDISTRIKT SØR-ØST Å TERRORISERE FAMILIEN BOWEN. HVEM HAR ANSVARET FOR Å STOPPE DENNE GRUSOMHETEN?

Dette tillater myndigheter blir gjort mot min kone, til tross for at Vidar Kleivi i Holmestrand kommune er informert om at vi IKKE ER GRAVID den 28.08.2018 da han første gang dukket uanmeldt opp på vår dør med bevæpna politi terrorpoliti fra politidistrikt Sør-Øst.

Her er filmen fra det siste av disse besøkene. 6 væpna politi med skjold, 4 fra voksenpsykiatri og 2 ambulansepersonell fordi politiet har funnet ut at de mistenker min kone for å være gravid. Dette er altså i Norge. Verdens beste land å bo i. 
Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er Holmestrand-kommunale-terrortjeneste.png
Terrorist Vidar Kleivi (t.v.) og til høyre psykisk helsetjeneste for voksne Even Thornquist – Holmestrand Kommune i Vestfold

Viser til dette som følger under: 

Til Holmestrand kommune

voksenpsykiatrien og terroristen Vidar Kleivi

Hei.

Viser til innsendt brev med spørsmål relatert til overgrepet mot Eva Bowen den 06.09.2018. 

Det er ikke mottatt svar i relasjon til siste innsendte brev. Det bes igjen om redegjørelse for overfallet den 06.09.2018 i relasjon til den kommunikasjon som hadde vært før denne dato. Anmeldelse vil leveres offentlig dersom svar ikke er oss i hende innen 07.12.2018.

Dette til orientering. 

Holmestrand 05.12.2018
Med hilsen
-Dennis Bowen-

SMS sendt til Vidar Kleivi etter siste overgrepet Holmestrand kommune gjennomførte mot familien Bowen.

Da Vidar Kleivi kom mannsterke for å gjennomføre atter et overgrep mot min kone, hadde vi i 2 uker forsøkt å forklare at det ikke er noen som er gravide hos oss. 

I rapport fra Myrsnipa, som er samvær-lokale for familier som blir utsatt for myndighetenes terror-regime gjennom bruk av barneverntjenester den 12.06.2018 står det skrevet fra Marianne Bøe, som er sadist, 

Tilsynet undrer seg over om mor kan være gravid da hun flere ganger holdt seg/strøk seg på magen, samt at hun var på toalettet  under samværet.

Det gis beskjed om at det også var kommet inn bekymringmelding fra Sem Fengsel om det samme, den 28.07.2018, 2 uker etter at jeg slapp ut derfra etter 4,5 måneders ulovlig varetekstfengsling for en epost jeg sendte til offentlig forvaltning med spørsmål om svar på «hvorfor mine barn terroriseres av myndighetene». 

Min venn Asbjørn Nilssen er Politiets nye målskive

Ikke nok med det, men han er også anmeldt av personen som behandler min anke i Høyesterett, for trusler, etter å ha sendt e-post med merknader om at det er på tide at menneskerettighetene til familien Bowen blir tatt hensyn til, og at Høyesterett burde få saken avsluttet. 

5 forhold er min venn nå siktet for i relasjon til at han har forsøkt å hjelpe oss i å stoppe disse overgrepene. Politimester Sjøvold i Oslo har anmeldt min venn.

Vennesla kommune, Sem fengsel, Dag Ottar Sanne/Rotary Gimle og Utreder i min sak i Høyesterett Christian Fredrik Thronsen har anmeldt min venn Asbjørn Nilssen. 

Jeg ble pågrepet den 27.03.2018 for denne eposten. Slik så det ut: 

Dette er altså ha som skjer når jeg sender e-post til Erna Solberg, og 400 andre offentlige forvaltere med spørsmål om hvorfor mine barn terroriseres av myndighetene. Jeg hadde 2 uker tidligere sluppet ut fra 10 dager i Romerike fengsel. Den gang fordi min kone sendte SMS til min datter. 

I tillegg til disse ting vil det legges fram lydbevis, og flere videoer fra overgrepet mot min kone. Korrespondansen til Holmestrand kommune utgjør viktige elementer i anmeldelsen. 

Ber om snarlig veileding fra annet sted enn politiets terrordistrikt Sør-Øst. Det er ønsket å anmelde Fylkesmannen i Vestfold også i denne relasjon, og det vil tas med grunnlag for denne anmeldelsen i samtalen med politiet. – Antar dette vil kunne skje innen rimelig tid, om dere bruker litt mindre tid på trakassering og terrorisering av uskyldige borgere på oppdrag fra samfunnets snyltere. 

Mange takk.

Med hilsen

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

6 kommentarer om “Anmeldelse av terror i Holmestrand – Vestfold – Vidar Kleivi”

 1. Asbjørn har jo bare seg selv å takke for siktelsene. Står jo også klart å tydelig i link hva han er siktet for? Asbjørn virker mildt sagt meget ustabil, så skjønner godt politiets bekymring. Dere har ikke tenkt å roe ned truslene og den ubegrunnede hetsen? Roe ned antall mailer og mottakere kanskje? Ikke skremme vekk advokater? Temmelig sikker på at du Dennis er grunnen til at ingen orker å jobbe med dere….

  Liker

  1. Jeg ser du er dårlig informert og styrt av dine fordommer, og velger derfor å ikke ta dette du skriver så seriøst.

   Jeg tror advokater ikke tør ta jobben fordi de presses til å ikke hjelpe meg av politidistrikt sør-øst.

   Asbjørn er ustabil. Det er så frekt å komme med slike slakke påstander, at du fortjener faen ikke annet en en hevet skulder. Du aner ikke hva du fabulerer om.

   Tenker det hadde vært fint om du fikk føle på dette du anbefaler som reaksjon fra politiet selv, for en epost eller 10. – Det er skuffende å se at det finnes menneske som behersker å skrive norsk, som har slike grunne meninger, og klart manglende forståelse for hvordan maktforholdet er i denne situasjonen.

   Hadde myndighetene svart på Varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS for snart 3 år siden, så hadde ikke din kommentar eksistert i dag.

   Hadde ikke det vært en løsning?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: