“Feil kjønnsorgan!” Yours truly, attføringssjefen!

Så hvor hatefull du er, og ikke minst dum. Klarer jo ikke engang å forklare hva Ledelsen betyr i din forkrøplede lille verden,

Dette som er blitt kjent som “Bowen-saken” dreier seg om oss, naturligvis, siden vi er Bowen-familien.

Vi blir ofte spurt hva som er bakgrunnen for denne grusomheten vi utsettes for fra “myndighetene” side. Et spørsmål som naturlig nok oppstår i et kaos som vår sak synes å være, av justismord, overgrep og ødeleggelse.

Sorry, nå ble jeg et øyeblikk like passiv-aggressiv som jeg oppfatta deg i ditt skriv… beklager det.

Birgit Skage i sitt svar til Asbjørn
Advokat Carl Bore dukker stadig opp som en helt vanlig korrupt ….

Derfor tenker jeg at det kan være lønnsomt å poste det som i bunn og grunn er utløseren for marerittet som Bowen-saken har blitt. Ironisk nok starter det hele med at min leder der jeg jobbet, Asbjørn Nilssen, i bedriften Itas amb AS i Oslo ba meg om bistand til å varsle internt om kritikkverdige forhold til bedriftens ledere. Det vil i dette tilfellet si Birgit Marie Skage, som var attførings – og personalleder i bedriften den gang.

Til: Birgit M Skage, attførings – og personalsjef i Itas amb AS

Familiesosiolog Asbjørn Nilssen

Fra: Asbjørn Nilssen

Sendt: 7. mars 2016 14:39


Emne: Faglig perspektiv på å få skuta på rett kjøl.

Hei, hei.

Jeg har ikke mulighet til å fikse dette alene, og et samarbeid med driftsfolket blir vanskelig. Så jeg har bedt Dennis Bowen om å bidra med noen tanker.

Han har skrevet ned noen forslag på hvordan vi kan skape en slags dynamikk i arenaene, og en indikasjon på hvordan han kan bidra med praktiske løsninger. Tekstene må uansett evalueres av deg først, og du må avgjøre om du er villig til å avse litt tid slik at vi kan presentere våre tanker og planlegger ytterligere. Kritiske spørsmål og forslag til justeringer mottas med takk i et eventuelt møte. Ønsker å forholde meg til deg som faglig ansvarlig. Vi er klare til å sette i gang, men avventer tilbakemelding

Med vennlig hilsen

Itas amb AS

Asbjørn Nilssen

Faglig ansvarlig og koordinator intern oppfølging

Jeg kan ikke annet si enn at det var en helt grei epost fra min daværende leder, Asbjørn Nilssen.

Svaret fra Attførings – og personallederen var, for å si det mildt, overraskende…

TilAsbjørn Nilssen Faglig ansvarlig Itas amb AS

Birgit M. Skage, Personalleder.


Fra: Birgit Marie Skage


Sendt: 7. mars 2016 21:07

Emne: SV: Faglig perspektiv på å få skuta på rett kjøl.

Hei igjen

Jeg står i grunnen fortsatt ved at jeg kan ha møte med dere allerede i morgen, men jeg hadde ønsket meg en prat med bare deg først. Slik som jeg skrev i mitt svar til deg for en uke siden.

Nå rant et foreslått møte i slutten av forrige uke bort, grunnen til det var enten anbudsfokus, tåkelagt attføringssjef eller at jeg dro slutningen at det at du presenterte løsningsforslag selv gjorde et slikt møte unødvendig.

Jo mer jeg tenker på det, jo mer FØLER jeg at jeg ønsker et slikt møte først uansett. Jeg ønsker at det tenkes gjennom en del ting før jeg hører hva du og Scott helt konkret har å foreslå. Du har tross alt sendt meg en mail med et vedlegg på 15 sider. Jeg ønsker at det reflekteres omkring noe av det som ble nevnt der, før jeg snakker med dere to.

Så hvor hatefull du er, og ikke minst dum. Klarer jo ikke engang å forklare hva Ledelsen betyr i din forkrøplede lille verden, også får vi håpe at det tullet du har i hodet ditt om at du og Scott skal kunne gjøre noe er borte eller var akkurat da…For det første; jeg sliter med å få tak i noen annen dominerende problemstilling enn at du «hater X og N».

Og at du på noen måte tenker at N av en eller annen grunn har noen særstilling som up and coming hos «ledelsen» («» fordi jeg ikke helt har klart for meg hva «ledelsen» er i ditt hode, eller var akkurat da)Jeg orker ikke akkurat nå å finne fram det 15-siders skrivet, men jeg husker formuleringer som kan tolkes i retning av barneskolepedagogikk, og X har sin bakgrunn som almennlærer, så det er godt mulig du har rett i at det tar overhånd i hennes ledelse av intern avdeling.

Det at det kan bli i overkant med rutiner, beskrivelser og kontroll har jeg selv ymtet frampå om, men det er veldig langt fra det og til å tillegge henne noen ond vilje og ønske om å kontrollere verden i det hele. N kjenner ikke jeg så godt, men at hun er utrent i leder/veileder-rollen har slått meg. Det er vel derfor vi i den udugelige ledelsen sender både deg, henne og H på kurs om et par dager. Sorry, nå ble jeg et øyeblikk like passiv-aggressiv som jeg oppfatta deg i ditt skriv… beklager det.

Jeg husker også formuleringer omkring det å gå ut sammen på fritiden. Ivars Kro ble nevnt. X og jeg er der i blant. Nina har ikke vært med dit, når jeg har vært med i hvert fall. Kanskje hun og X har vært der. Det vet ikke jeg. Uansett vet jeg at jeg fint skiller jobb og privatliv. Det er vel ikke mange som opplever mer kritisk holdning fra meg enn de jeg har festa med. Kan du si det samme? Eller; hvor var du da A H brakk foten?

Det jeg vil fram til, er at av en eller annen grunn (jeeez, wonder why??), så er strenge og strikte kvinnelige ledere så jævla mye mer motbydelige enn om de hadde vært menn, eller om de hadde vært rundere…..sånn som deg og meg. (…) Som om det skulle ha noe å si for hennes kompetanse?!

Jeg vil egentlig ikke framsette beskyldninger om at du har slike holdninger, jeg ønsker bare å rydde av veien DERSOM det skulle være underliggende. Det oser NOE av det skrivet ditt, men jeg vet ikke helt hva. Du sparker jo også deg selv i rævva kontinuerlig gjennom hele skrivet. Noe av det jeg legger merke til er formuleringer som «kjenner jeg ledelsen i Itas rett» osv. Det viser jo en mistillit til oss som leder bedriften. I stedet for slike formuleringer ønsker jeg meg konkrete tanker om hva det er du synes vi kan gjøre bedre. Jeg lover at det blir tatt godt i mot og ikke brukt mot deg, eller noen.

Når det gjelder de mer eller mindre konkrete forslagene fra deg og Scott, så er jeg som sagt villig til å høre på dem.Ikke bare villig, jeg ser fram til det. Jeg har notert meg noen spørsmål og kommentarer som jeg framlegger i det møtet. En av tingene i Scott sitt forslag legger en del føringer for kartleggingsteamet og hvordan de skal jobbe.

 Anna Renée og Scott jobber ikke godt sammen. Hvordan løser vi det? Jeg sitter med en klar oppfatning av at hun synes Scott er en pompøs blei. Noe jeg langt på vei kan være enig i. Jeg liker fyren, men jeg ser antydningen av en litt for stor storhet dersom han gis mye plass. Litt artig at det er han du griper til når du føler at du trenger hjelp. Minner det deg om noen? Uansett er han jo mann.

Nei, huff – igjen framstår jeg kanskje litt passiv-aggressiv? Men har det slått deg hvor like den du hater og den du liker her egentlig er? Forskjellen er forplantningsorganet.

Det jeg egentlig ville her, var vel at du skulle møte meg og legge fram dine tanker om hva, hvordan, hvem og hvorfor uten at dette er farget av noe som helst annet enn hvordan vi sammen kan løse utfordringene Itas står overfor.

Kan du det, så er jeg åpen for et møte mer eller mindre når som helst. Jeg ønsker virkelig å høre dine betraktninger, men jeg ønsker også at de er gjennomtenkte, reale og rettferdige og uten fordommer eller «følelser» mot eller for den ene eller den andre.

Yours truly, attf. sjefen.

Birgit M. Skage

______________________________________________________________________________

Den 28.03.2016 sendte Asbjørn Nilssen

Varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS

til Arbeidsdirektoratet, som er eneste oppdragsgiver til bedriften Itas amb AS. Arbeidsdirektoratet og NAV er det samme.

Itas amb AS, nå Oslokollega As

9 dager etterpå …Den 06. april 2016 får både jeg og min leder Asbjørn Nilssen spraken på dagen av bedriftens daglige leder Arne Smith og Styrets leder Dag Ottar Sanne. 

Begge disse er medlemmer i Rotary som er en terrororganisasjon dersom definisjons makten er min. 

Dag Ottar Sanne sitter i styret i Gimle Rotary. En terrororganisasjon.

Den 2 mai 2016 sender denne drittsekken på bildet under en meningsløs bekymringmelding til barnevernet. Den sende hemmelig fra våre barns skole HOLMESTRAND INTERNASJONALE MONTESSORISKOLE . Det kan være verdt å merke seg at mannen det her er snakk om, Nils Astrup fra Åsgårdstrand er gift med Anne Karin Smith.

SupermultiNordlys
imagomannefamiliesivil
økonomstyreleder
terapeut Nils Astrup
fra Åsgårdstrand.

3 uker etter bekymringsmeldingen sparker Nils Astrup min kone fra sin jobb i Holmestrand internasjonale Montessoribarnehage . Han er styreleder for skolen og barnehagen, og familie med mannen som sparket meg og min sjef.

Moderne Rinnan-bander

Disse utgjør en form for moderne Rinnan-bander i sine nettverk av losjer, menigheter, veldedige og religiøse stiftelser. Det får meg til å huske rettsaken i Tønsberg tingrett, der Per Einar Guthus blir utsatt for justismord fra sorenskriver Dag Ragnar Carlstedt. Merkelig stort fokus det har vært på noen lapper som omtaler Rotary som er funnet i Tønsberg, Oslo og Larvik. 

Jeg har vært mistenkt som utdeler av slike lapper. Det er brukt som grunnlag for å tildele meg besøksforbud mot barneverntjenestens ledere, og altså også grunnlag i dommen til Guthus. 

Rotary har sett på dette som et så stort problem, at det er etterforsket i over ett år, politi, politiadvokater, statsadvokater, advokater, bistandsadvokater, saksbehandlere, dommere, meddommere, politi-trakassering, Tønsberg Blad, ØP, NRK … mange, mange mange mennesker. 

Og Østlands-Posten og Tønsberg Blad dro derfor på med en artikkel hvor følgende bilde var forsiden: 


Rotary forsøker å bortforklare at de har mistet medlemskortene sine utover Bøkeskogen etter Rotary-mørkefest…

God gammeldags korrupsjon fra Samfunnets Snyltere/Ødeleggere/Mordere.

Les også: Anmeldelse av Holmestrand kommune og politidistrikt Sør-Øst

Tegnet mens jeg sonet 4,5 måneder med ulovlig fengsling på Sem i Tønsberg.
Skyldige i ødeleggelse, terrorisme, tortur, kidnapping og dødsfall.

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

6 kommentarer om ““Feil kjønnsorgan!” Yours truly, attføringssjefen!”

 1. Jeg er bare mer enn sjokkert over hvordan Attføringssjefen Birgit M. Skage formulerer seg.

  Jeg opplever at dette ikke kan være formulert mens hun var ved sine «fulle fem».

  Og jeg vet i alle fall at hadde jeg vært hennes sjef og fått lese dette hadde hun blitt vist vekk fra arbeidsplassen sin omgående.

  Etter min mening så ser vi her et meget grovt eksempel på hvordan ting IKKE skal være i Norge som påberoper seg å være «verdens beste» i ett og alt.

  Liker

  1. Brevet er så ille at det bør vekke oppsikt. Denne lederen er ikke bare attføringslederen, men hun her også leder for personalet i bedriften.
   Det er grimt på alle måter. Og det kan da ikke kalles annet enn konfliktskapende.

   En måned etterpå ble jeg og sjefen kastet på hue og … ut døra.

   Siden da har vi ikke hatt rettigheter som mennesker i Norge …

   Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: