JUSTISMORD. Familien Bowen og komplottet fra myndighetene.

Dette er hvordan verdens beste land å bo i egentlig er.

sonjahelene

Familien Bowen opplever massive komplott fra myndigheten, denne saken har alle bevisene for hvordan systemet og menneskene som forvalter det systematisk ødelegger familier og enkelt personer. Det som er viktig å fokusere på i denne saken er systemets metodebruk for å knekke familier og enkelt mennesker.

I denne saken får vi se hvordan usannheter blir spredt i dokumenter slik at alle som leser det, former sin holdning ut i fra det de leser. Dette er justismord og et forsøk på å totalt ignorere, umydiggjøre, sykliggjør og ødelegge mennesker. Når et menneske blir dømt for vold, så sprer ryktene seg fort, familie, venner og naboer blir usikre. De bruker også samme metoder for å spre slike ting som rus, seksuell adferd, psykiske problemer. Det fordi de fleste har ennå tro på systemet og holdningen blir «det må ligge noe bak», dette er en kjent setning som de fleste systemtro bruker.

Vel…

Vis opprinnelig innlegg 2 560 ord igjen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

2 kommentarer om “JUSTISMORD. Familien Bowen og komplottet fra myndighetene.”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: