Berettiget Harme!

Berettiget Harme!

Det er litt synd at folk som leser dette ikke forstår det berettigede sinnet. Forsøker å gi en liten forklaring, eller kanskje er det et forsvar … Berettiget harme kalles det i retten. Sinnet som gir seg uttrykk i både åpenbart raseri, og i overkant pyntet av det som kan bikke over i vulgær spissformulering. screenshot_20180611-014529Det er all grunn til å være både sint, trist, redd, forvirret, apatisk og hva ikke annet med negativ relasjon til de skrevne ord.

Kamikaze-stup inn på Facebook, fra et absolutt stille og fullstendig anonymt intet, av «aldri» å ha postet før. – Advare er vel kanskje det rette uttrykket. Men ikke minst av skrekkslagen frykt for det som skjer rundt oss.

Og den fullstendige og absolutte stillheten fra våre «vaktbikkjer» i aviser og nyhetsformidling.

Faktisk stille fra alle kanter. Fra alle hold.

Noe ties i hjel, slik lederen av Larvik Rotaryklubb forklarte at man skal gjøre, når sannheten ikke tåler oppmerksomheten, – for den er grotesk.

Ufattelig.

Så ufattelig at man noen ganger blir sittende å lure på om det er mulig. – Er jeg så blind at jeg ikke har oppdaget dette før? Ikke før jeg og min familie uheldigvis ble knust så brutalt og ødeleggende, – av en offentlig ødeleggelse-maskin.

Ødeleggelse-maskinen er staten sin, og drives av private økonomiske interesser.

Staten vil ikke at jeg skal fortelle om denne ødeleggelse-maskinen. Det er fordi den er så ulovlig, – og så brutal på alle måter.

Eieren ville fått landets lengste straffer, noen sinne. Tenk om det ble kjent at en av “knappene” er inne på statsministerens kontor.

Det er knappen som slår av og på denne ødeleggelse-maskinen som er å finne på Erna Solbergs kontor.

Der er altså opphavet til incentivene, eller lokkemidlene fra staten, for å aktivere den grådigheten og kynismen som skal til for at dette skal fungere. Fungere maksimalt brutalt og knusende. Ignorant tomhet er den varmeste følelsen som finnes i offentlig forvaltning og i embetsverket. Slik har det vært lang tid. Fra lenge før jeg ble født.

Likevel vet jeg at jeg, før min sjokkopplevelse av virkeligheten, hadde følt det riktig å «ta noe av dette med en klype salt».

Det gjør meg bekymret. Liker ikke ideen av at jeg hadde reagert slik.

Men ser at det kan skyldes media-Norges ensidige framstilling av barnevern, og dets problemstillinger. Man må aktivt oppsøke denne informasjonen selv, for det er konsekvent.

Ingen av landets aviser skriver i nærheten av sannheten om barnevern i landet. Det samme gjelder for eksempelvis “Norsjø-dykkerne”, og alle katastrofale skjebner i NAVs mange systemfangere. Varsler-saker som vår finnes det haugevis av. Men det er tyst i alle landets aviser. Det bør bekymre flere enn oss i familien Bowen.

Les: Kona arrestert mistenkt for graviditet

Det som presenteres i mediene er hva som kalles “brannslukking”. Det betyr at de kaster ett bein til dem som stiller spørsmålstegn, med en mild kritikk av systemet, før det fortsetter i sitt vante bedrag.

Vi er i Norge!

Hvordan kan noe så ALVORLIG være en METODE som norske folk utsettes for, uten at det blir skrevet om i avisene, eller rapportert i nyheter, radio, osv.?

Det skaper tvil.

Hvorfor hører vi så lite om dette?

Det illustrerer hvilke dimensjoner denne ødeleggelse-maskinen har.

Noe som kan kvele all informasjon, i alle kanaler i hele landet, og forhindre selv de mest bestialske sannheter å finne veien ut til landets befolkning …

Hvem kan tie alle aviser? Hvem står bak Tønsberg blads endimensjonale framstilling av at landet er pakket fullt av gale og voldelige foreldre. Norge er et av verdens minst voldelige land. Også hva angår familie, om internasjonale studier skal legges til grunn.

Hvorfor synes alle store nyhetsformidlere «uinteressert» i det vi kaller grove justismord, og til og med folkemord?

Ikke nyheter fra annet enn statens, – og kommunenes reaksjoner på generelle grunnlag uten relasjon til noe. – Og penge ord.

Ingenting om de grusomheter, som disse som kan leses om her, og i enkelte blogger. Enda det er snakk om ca 60.000 mennesker som utsettes for de groveste overgrep tenkelig – Fra statens forvaltere av “barneVERN”

…. hmm.

Vi er i Norge!

Etter at jeg hadde gitt bistand til en kollega på jobb, slik kontrakten min påla meg å gjøre, fordi han mente at den faglige kvaliteten var grovt kritikkverdig, møtte vi ødeleggelse-maskinen. Min kollega og venn hadde forsøkt å kommunisere med ledelsen, men blitt utsatt for grov og nedlatende sex-sjikane som svar tilbake.

Les: Intern varsling svares med sex-sjikane

i en e-post kl. 22 om kvelden fra attførings -og personalleder B-S.

Plutselig ble både han og jeg avskjediget på dagen. Med 15 minutters frist til å rydde kontorene våre Avskjedigelsen var signert av daglig leder i bedriften

A-S, som bor på Nordstrand.

Varsling sendt til myndigheter av N den 28.03.2016.

«Varsling til myndighet om kritikkverdige forhold ved bedriften Itas amb AS».

Arbeidstilsynet.no , og lovene forklarte varsling som riktig. Avskjediget den 06.04.2016.

Også mistet kona jobben også. I en annen by. Av styreleder N A, som er gift med A K S fra Vestfold. Uheldig …

da har alle former for sannhet endret seg.

Den faktiske sannheten, som jeg «nok tok med en klype salt» før den traff oss midt i fleisen, er ondere, og mer urettferdig og meningsløst ødeleggende enn jeg noen gang tidligere har kunne forestille meg var mulig i Norge.

Det er så vilt og fullstendig ufattelig, at mange rett og slett ikke akseptere det som er sannheten. Mange blir tvunget til å framstå som begrunnet u-normalhet under behandling i psykiatrien. Med spikret diagnosen «uten troverdighet» inn i alle dokumenter som kan ha betydning for framtiden.

At landets domstoler ignorerer Grunnloven, korrumperer sikringene som er der for å hindre justismord er katastrofalt. Alle rimelige tolkninger av handlingene til “de involverte” for offentlig part, samt advokater generelt kvalifiserer til evig fordømmelse.

Vikingene ville gjort disse sjarlatanene i landets styre og stell til lovløse og forvist dem. Men de siste vikinger er døde tror jeg. Intet forsvar å spore av noe slag her oppe hos oss fjellapene …

Konsekvensene for enkeltmennesker levner meg ingen tvil.

Det er sjokkerende å vanskelig å forstå, uten samtidig å føle meg «flau» over at i landet som deler ut Nobels fredspris, er tilstanden i stat, kommune, fylker, direktorater, og departementer satt til «korrupt».

Motiveringen er å gjøre enhver forvaltning av noe som helst til så papirproduserende og kostnadskrevende som mulig. I alle normale henseende (ikke bare, men nesten), og avgjørelser i forvaltning, kan det forventes at absolutt alle ting vil ta maksimalt av det mulige av resurser og budsjett.

Rask evolusjon

Vedtak som ikke kan klages på, er i rask evolusjon, og omfanget er blitt forvirrende selv for forvalterne.

Kostnad. Stort offentlig forbruk ved siden av romslige overføringer og utallige støtteordninger for de allerede privilegerte velgjørere, som trenger juridisk bistand for å fylle ut papirene med henblikk på den romslige skattefordelen velgjøring gir …

Advokater er blind og døv for alle de lovbrudd de passivt eller aktivt deltar i, når dette kan få negativ konsekvens for advokatens inntekt. Irriterende at advokater, ikke har relasjon til sannhet.

Dommere som ikke liker en advokat har, og bruker mulighetene sine til å sørge for fortsatt selektiv døvstum-blindhet når dette er bestemt. – Advokatens salær kommer fra staten. Samme advokat kan ha utmerket syn og hørsel ved siden av lynraskt resonnement når salæret kommer fra private. Trenering slås hardt ned på.

All verdens av tid i barnevernsaker.

Den enorme fellesnevneren for denne ødeleggelse-maskinen er Statens penger. Og den er primitivt nok laget med ett formål, som er det egentlige formål til en hver maskineier: Profitt.

Da det ble sendt varsling på jobben min, hadde bedriften mer enn 170 ansatte som ble registrert hos NAV. Arbeidsmarkedsbedrifter jobber 100% på oppdrag fra NAV. «Alle» pengene bedriften tjener kommer fra NAV/staten.. Så i prinsippet, og på alle andre måter blir hele driften betalt av NAV.

Hvem får lønna til de 100 ansatte som ikke fantes, men som NAV likevel betalte lønna til?

Det jobbet ca 70 mennesker i bedriften da vi ble avskjediget.

Hvilken hensikt har NAV sitt selektive blikk, og døve kontrollfunksjon i det hele? Umulig å gå glipp av svindelen i kontrollene NAV sies å ha hatt …

Denne ødeleggelse-maskinen produserer årsaker til at staten skal bruke penger, på eksempelvis barnevern.

Når noen “utenfra”, av ulike årsaker, snubler over ett av disse sugerørene som går inn i statens velferds-pengebinge, oppdages lett den kynisme som er roten til ondskapen. Da må det gripes kjapt inn, for å stoppe alle muligheter for lekkasje. Det gjøres ved å knuse både økonomi og familie, med brutale metoder bare krigstider kan måle seg mot.

Slik slår maskineierne to fluer i en smekk;

Den eller de som fikk kunnskap om bedraget elimineres gjennom ødeleggelse, og det tjenes penger på metodene som brukes. Vi fikk føle hvem som eier bankene, og kortene. Vi fikk også føle makten Barnevernet er fullstendig uten noen fornuftige grunner i det hele tatt.

Vi er ribbet for alle menneskerettigheter.

Ingen av organene offentlig eller privat, som blir sagt er til for å beskytte oss, evner å verken se eller høre oss. Vi har skrevet, ringt, postet, og bevist terroren vår familie er utsatt for.

I 26 måneder har vi blitt terrorisert av Politidistrikt Sør-Øst, Holmestrand, Tønsberg og Larvik kommuner, Vestfold fylke og stat. Alle er del av ødeleggelse-maskinen.

Denne ødeleggelse-maskinens profitt-fokus er rettet mot de pengene som gir mest mening for samfunnet, og utgjør massivt mye penger. 2 av 10 kroner som skaper profitt. 20% av BNP. 227.000 kroner per innbygger, utgjør BNP.

Ødeleggelse-maskinen har skapt velferds-industrien. Snylterne lever best når proletaren er på sultegrensen og ikke kan ha det verre uten å dø. Det er pengene som telles. (tall kan finnes hos SSB. Google for mange kilder.)

Motivasjon til å være kynisk … Samfunnsøkonomens beviselige mangel på sosial intelligens.

Eller hva betyr det at regjeringen motiverer til hardest mulig inngrep, maksimale bevegelser i lokalsamfunnet med omsorgsovertakelser, psykiatri, foster og beredskapshjem, BUP, DPS, Fylkesnemnd, kontroll, NAV.

Det skaper arbeidsplasser. Det gir meningen til livet for mange brukelige akademikere og fagfolk. – Men da må de ha noe «legitimt» å gjøre. Og hva har vi mest tålmodighet med, og minst mistanke til.

Et bedrag og en ondskap som kamufleres i regnskap og profitt.

I ansiktet på en påstått velgjører …Hvor ondskapens opprinnelse frambyr seg selv som leverandør av velferden og del av sikkerhetsnettet selv for dem som fallet helt utenfor.

Hvor smart er det ikke da, å ha en ødeleggelse-maskin som ved å brukes tilfører mer av den driftskapitalen som holder hjulene i gang.

Metode: tjener penger på å knuse, sikre inntekten ved å presse lokk over grusomhetene, og profitt gjennom feilaktige diagnostiker og problemfokusert diagnostikk og kostnadskrevende behandlinger.

Landets befolkning er altså fornybar energi i denne virkeligheten for å si det vulgært.

Eller er det greit?

Kirsten Leikny Femundsenden gjennomgår dommen.

Her er en gjennomgang av justismordet fra Agder Lagmannsrett.

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

3 kommentarer om “Berettiget Harme!”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: