«GRUSOMT» er det eneste ordet som gir noen mening å bruke.

Vidar Kleivi fra Holmestrand kommune leder an i dette attentatet mot familien Bowen. Groteske overgrep! Her pågripes min kone Mistenkt for å være gravid. 6 væpna politi med skjold fra Tønsberg, 4 fra voksenpsykiatri fra Holmestrand, og 2 ambulansepersonell fra Tønsberg.

Her forteller vi om situasjonen som preger våre liv. Det er terror finansiert og operert av norske myndigheter, under Justisminister Tor Mikkel Waras velsignelse.

 

Justismordene vi utsettes for er så brutale, at de er vanskelig å forklare med ord som er tilgjengelig på Norsk, eller engelsk som er mine to språk. Grusomt er det eneste ordet jeg finner som gir noen mening å bruke.

Family Channel drives av Rune Fardal, og her snakker han med Eva og Dennis Bowen om terroren som preger livet etter at en varsling ble sendt til myndigheter mars 2016

 Les svaret fra personalleder da Nilssen først varslet internt i bedriften. Det har fått tittelen «FEIL KJØNNSORGAN, HILSEN ATTFØR.SJEFEN»

Dette er en lang historie som starter ca mars 2016. Fra da har ikke noen av familien Bowens medlemmer blitt behandlet som mennesker av norske myndigheter. Over 40 rettsaker, langt over 30 siktelser, beskyldinger hagler fra påtale og barneverntjeneste, NAV, Sem Fengsel, Skatteoppkreveren i Tønsberg, Legevakta i Tønsberg, Coop i Statens Park (som er eid av Sverige) i Tønsberg, Holmestrand Internasjonale Montessoriskole og mange flere. Onde demoner som villig vekk lyver og sverter personer for å tekkes sine brødre og søstre i Losjer og Menigheter. Svart og miningsløs ondskap fra mennesker som framstiller seg selv som velgjørere. Fy for en stygg opplevelse det er å forholde seg til slike mennesker.

 

Her kan du høre en kjapp oppsummering av saken, og vurdering av Agder Lagmannsretts avvisning av min anke.


Kirsten Leikny Femundsenden  har gått grundig gjennom dommen.

 

En bedrager: advokat Per Danielsen

I sluttfasen av saken(e) har jeg dessverre hatt Advokat Per Danielsen som forsvarer og prosessfullmektig.

Bilde av advokat Per Danielsen fra Oslo. En bedrager og svindler. Unngå han, om du ikke er "broder i losje".

Advokat Per Danielsen har vært med å bedra familien Bowen, gjennom å holde tilbake informasjon fra nemnd og domstol. Linken under viser bedraget i klartekst, i relasjon til Fylkesnemnden i Drammen.

Mannen er en bedrager som gjerne tjener penger på barns ødeleggelse.

En Snylter på samfunnets barn. Se Linken under.

 

Anke til Høyesterett

Dette dokumentet fra Høyesterett er på ingen måte legitimt. Det er altså ikke gjeldende. Dette forstår jeg ikke, og ber derfor retten rette opp i disse feil. At anken ikke slipper gjennom i systemet, er hinsides smålig hva angår maktmisbruk, og viljen til å ødelegge uskyldige kommer fram i åpenbar prakt i våre saker.

Mitt brev til Den Norske Høyesterett

 

Det synes som at alle ting hva angår normal og folkelig forvaltning, rettsikkerhet og menneskerettigheter er borte for familien Bowen. En venn har tipset oss om at vi bør undersøke med Fylkesmannen i Vestfold om det er gjort vedtak bak vår rygg relatert til samtykkekompetansen vår. Vi har bedt om svar vedrørende dette i flere måneder, men Fylkesmann Per Lodding Olsen i Vestfold vegrer for å svare. Hva kan det skyldes?

 

Likelydende brev har min kone sendt. Årsaken kan blant annet ses i filmen under, som illustrerer vår hverdag i Politidistrikt Sør-Øst.

 

Politidistrikt Sør-Øst stiller opp på denne måten når min kone er «Mistenkt for å være gravid»!

Vidar Kleivi fra Holmestrand kommune leder an i dette attentatet mot familien Bowen. Groteske overgrep! Her pågripes min kone Mistenkt for å være gravid. 6 væpna politi med skjold fra Tønsberg, 4 fra voksenpsykiatri fra Holmestrand, og 2 ambulansepersonell fra Tønsberg. Dette er så grove overgrep at overgriperne bør sitte mange år i fengsel for dette. Men de kommer heller tilbake dagen etter. – Og dagen etter det. – og etter det

 

Det brutale monsteret er mangehodet, gjerrig og kynisk

Problemene blir størst når man innser at hele aparatet rundt og forbundet til Barnevernet oppererer innenfor en lik kynisk profittvinkel. Småligheten er så brutalt uempatisk når det er profitt å hente, at barn dør, kidnappes og mishandles i dette systemet for å opprettholde høyt overskudd. Eksemplene er mange og brutale. Ondskap som er vanskelig å begripe at mennesker kan stå bak. 

 

Terror fra beredskapshjem på Frolands Verk.

Som om ikke dette er nok, så er våre barn kidnappet, og plassert i beredskapshjem som daglig forsøker å manipulerer våre barn til å uttrykke feil om sine foreldre. De blir regelrett under psykisk tortur fra Beredskaphjemmets voksne.

Hør beredskapshjemmets flotte plan for å ødelegge familien Bowen

 

 

 

 

NOK NÅ!

 

Jeg forlanger at familien Bowen får sine menneskerettigheter tilbake. Nå. 

 

 

 

SULTESTREIK FRA 20.12.2018

 

Da er det resten igjen. Må jeg sulte i hjel?

 

Mr. Bowen

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

12 kommentarer om “«GRUSOMT» er det eneste ordet som gir noen mening å bruke.”

  1. Takk for kommentar Howard. Liker hva du illusterer. Du treffer ganske god. Det er behov for å vise onskapens intrikate stinett av påvirkninger inn i våre liv. Og total destruksjon er on det som har vært på agenda. Mitt noe fargerike språk har generert det vi hadde behov for. Oppmerksomheten. Den har gjort det vanskeligere for myndighetene å plage oss.

   Liker

  2. Hmm. Skrev en lang kommetar til dette, også ble den borte … var nok min feil og feil tast. men … Jeg liker kommentaren din. Den treffer litt av det som er viktig for oss. Vise folk metodene som brukes. Folk nekter å tro på det, så da må det litt finere maling til. Farger. Overraskelser. Irritasjon.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: