CENSORSHIP@FACEBOOK

Jeg blir stadig blokkert av FACEBOOK. Denne gang fordi jeg postet et brev som beskriver situasjonen vi må forholde oss til i en varsler-sak, som er blitt barnevernsak.

Det er ifølge FACEBOOK sine retningslinjer ikke akseptabelt å poste dette brevet som følger under her. Det finner jeg høyst merkelig, om man ikke blander losjen inn i vurderingen:

Denne teksten er for drøy for FACEBOOK. Jeg ble derfor utestengt i 3 dager… Hvem er det FACEBOOK vil være venn med i Norge?

Advokater og bedragere er det samme

Advokat Per Danielsen er den minst empatiske personen jeg har måtte forholde meg til siden marerittet startet 28.03.2016. -Bedrager

Advokat Per Danielsen tok seg den friheten han ikke har å representere både meg og min kone bak våre rygger. Bedrag altså, i samarbeid med fylkesnemnda i Drammen. Vi har begge sagt opp advokat Per Danielsen flere ganger, uten at det synes å være mulig for han å «forstå» dette. Så vi har derfor anmeldt både advokat Danielsen og Fylkesnemnda i Drammen.

Begynner å bli lei av disse fra Facebook. Og jeg mener at det finnes ikke grunnlag for å mene at dette ikke oppfyller kravene i «samfunnets regler». Dette er en bestilling fra Snylterne som tjener penger på barnevern-industrien.

CENSORSHIP@FACEBOOK

Jeg liker FACEBOOK mindre og mindre. Det handler ikke om «oss» som bruker plattformen. Men de nyttige idiotene! Dem som sitter på sensurknappen hos FACEBOOK føler jeg en form for forakt for.

Mer og mer.

Nyttige idioter, som ikke fatter rekkevidden av konsekvensene. Konsekvensene av å være redskaper i innskrenkningen av den generelle ytringsfrihet. Følelsen av å kunne mene noe, skriftlig eller ved å rope det ut, uten å bli utestengt fra FACEBOOK, eller samfunnet rundt oss finnes ikke mer. Det samme sier mange av mine venner, være seg på Internet eller face to face.

Det føles egentlig veldig rart. For jeg vet at jeg kan mene hva jeg vil, og uttrykke det uten å frykte fengsel, eller bøter. Men like fult er jeg dømt til 16 måneders fengsel, uten noen beviser, og anken er avvist av uforståelige årsaker av Høyesterett.

En hevn fra degenererte sjeler av Rotter i sorte kapper som besitter embetsverk og advokatenes stoler …. Grunnen er ingen annen enn at noen losje-brødre har bedt om en tjeneste for å utføre en vendetta.

Vi har så langt blitt utsatt for 3 grove justismord fra Fylkesnemnda i Drammen. Nemndsleder Rydmark var svært aktiv i ødeleggelsen av Familien Bowen sammen med Nemndsleder Bergh.

Vi har vært utsatt for så mange overgrep, og krenkelser fra myndighetene siste 2-2/3 årene at vi må stoppe dette nå. Jeg har derfor startet en sultestreik for å kreve våre menneskerettigheter tilbake. Siden 20.12.2018 har jeg drukket 2 «proteinshake» og gode hjemme-produserte frukt – og grønnsakssaft som vi fikk av noen snille mennesker.

Det er jul, og god grunn til å dempe følelsen av stress, for dem som står saken nært. Merket helt klart bedre form av både shakene og denne saften. – Såpass mye bedre ble følelsen i kroppen, at jeg ble overrasket over hvor raskt man blir «redusert» man blir av å slutte å spise.

Jeg har bestemt meg for å fullføre denne protesten. Jeg håper det ikke koster meg livet.

Mr. Bowen.

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: