Kjapt om Prosessen Bowen (Justismordene).

Dennis Scott Bowen fulgte i kjølevannet av min avskjed for å ha varslet NAV om uverdige og kritikkverdige forhold ved gjennomføringen av arbeidsrettede tiltak. En firebarnsfar mistet sitt inntektsgrunnlag for å hjelpe en kollega etter hans mandat fra NAV (Arbeidslivssenteret – IA-avtale), Arbeidstilsyn og Lovverket.

Skrevet av familie-sosiolog Asbjørn Nilssen den 2 august 2018 (Facebook)

Et veldig kort sammendrag om det jeg har erfart i det som er kjent som Bowen-saken (28.03.2016 til d.d) :

Som faglig ansvarlig for arbeidsrettede tiltak i en arbeidsmarkedsbedrift på bestillinger fra NAV varslet jeg internt at jeg på ingen måte kunne stå inne faglig for tilbudet vi kunne gi til deltakere og NAV. Fikk det ut, og endret strategi og presenterte konstruktive løsningsforslag på oppfordring fra bedriftsledelsen. Etter dette gikk bedriften i angrep på min person. Ble beskyldt for kjønnssjåvinisme og hat. Min kollega Dennis Scott Bowen støttet meg med løsningsforslag, og deretter i konflikt med ledelsen som ansattes representant for AMU (arbeidsmiljøutvalg).

Jobben

Dennis Scott Bowen fulgte i kjølevannet av min avskjed for å ha varslet NAV om uverdige og kritikkverdige forhold ved gjennomføringen av arbeidsrettede tiltak. En firebarnsfar mistet sitt inntektsgrunnlag for å hjelpe en kollega etter hans mandat fra NAV (Arbeidslivssenteret – IA-avtale), Arbeidstilsyn og Lovverket.

Kravspesifikasjoner fra NAV, Arbeidsmarkedsloven og Forskrifter for arbeidsrettede tiltak gir meg opplysningsplikt, mens arbeidsmiljøloven gir meg rett til, og anser det som lojalt, å varsle til NAV.

Mislighold av opplysningsplikten kalles som en fellesbetegnelse opplysningssvikt, som omfatter både manglende opplysning om forhold som det burde vært opplyst om, og uriktig opplysning i forhold til hvordan kontraktsgjenstanden virkelig er eller forhold knyttet til kontraktsgjenstanden 

jusinfo.no

Eva Bowen mister jobben ved Holmestrand Montessoribarnehage noen uker etterpå. Nils Astrup er også styreleder for barnehagen. Påskuddet var to forsentkomminger på tilsammen omkring ti minutter, etter at Nils Astrup hadde sendt den falske bekymringsmeldingen.

Rett etter den ulovelige avskjeden av Dennis Bowen og undertegnede dukker det opp en bekymringsmelding sendt bak ryggen til Dennis Bowen og hans kone Eva Bowen. Innsender var Styreleder Nils Astrup ved Holmestrand Internasjonale Montessoriskole.

Nils Astrup påstår han er Familiterapeut på offentlig oppdrag og mener bekymringsmelding bak ryggen til folk er beste familieterapi for hans hat. Nils Astrup har beviselig brukt bekymringsmelding som hevn i tidligere oppdrag.

Astrup synes å ha rekrutterer Mathias H – en tretten år gammel barnevernsbarn og venn av Bowens datter – til å ringe inn en fortelling om vold til barnevakta. Det blir opprettet straffesak mot Dennis Bowen. Den trettenåringe Mathias H har brukt den samme taktikk under tidligere oppdrag.

Splitt og hersk

Splitt og hersk. Fire barn blir fjernet fra foreldrene under brutale omstendigheter av politiet. De blir plassert innlåst i et hjem for psykisk utviklingshemmede i tre uker før de plutselig blir sendt til beredsskapshjem uten offentlige godkjenning i Sørlandet.

Treneringen er i gang.

Konstruksjoner og fri fantasi i sør-øst

Dette var i juni 2016. Siden den dag har politiadvokat Pernille Flage og politiet sør/øst forsøkt å konstruere en sak mot Dennis Scott Bowen.

Noen få eksempler:

Satt 48 timer på glattcelle til 23.12.2016 for denne lappen. Min yngste sønn hadde gitt den til sin søster. Jeg ble derfor arrestert hjemme, av 5 bevæpna politi fra politidistrikt Sør-Øst. Det har skjedd liknede arrestasjoner 10 ganger siden 09.06.2016.
 • 369 uniformerte bevæpna politi inne i boligen siden juni 2016.
 • Beslaglagt førerkort.
 • 10 + arrestasjoner med glattcelle-opphold. Konstruerte grunnlag.
 • 3 forsøk på tvangsinnleggelse ved tvangs-undersøkelser av psyken og soningsdyktighet
 • 13 løfter om at saken skal overføres til statsadvokat uten at løftene blir overholdt
 • Pålagt besøksforbud mot barnevernansatte som ikke ønsker samarbeid på grunnlag av Asbjørn Nilssens postinger på Facebook. Også en kriminell sakkyndigrapport som er et
 • og bestillingsverk. Psykolog og sakkyndig Ingrid Sønstebø skriver uten å ha møtt fem av seks medlemmer av familien. Fem familiemedlemmer lyver hevder hun. Eva Bowen blir utsatt for grov vold av sin mann Dennis Bowen uavhengig hva Eva Bowen sier. Hun legger også til diagnoser og voldsdommer som eksisterer kun i hennes og påtalemyndighet Pernille Flages hode.
 • En arrestasjon hvor åtte-ti politimenn låser seg inn i leiligheten bevæpnet med skytevåpen retter mot det sovende kjærestepar – tar alt datautstyret til familien uten ordre – påskuddet var bekymring for Dennis Scott Bowens selvmord. Facebookposting.
 • En arrestasjon hvor 12 bevæpna politimenn slår opp låsen på leiligheten til Dennis Bowen med øks på grunn av påståtte trusler på Facebook. Politiet tar lånt datautstyr ca. ti dager etter foregående datainnbrudd/datatyveri.
 • Dennis Bowen blir dømt til fire ukers varetekt i Ringerike fengsel, men får medhold i anken av Agder Lagmannsrett etter 10 dager innestengt i Ringerike fengsel.
 • De ønsker å ha han sittende over sommerferien, så slik ble det. Slapp ut den 12.07.2018.

Høyesterett avviser ankene ubegrunnet

Arrestasjon grunnet e-post

Dennis Scott Bowen satt ytterligere 4,5 måneder i varetekt i Sem fengsel for postinger på Facebook.

Høyesterett har besluttet at han er til fare for seg selv eller andre, og Agder Lagmannsrett forkastet anken fordi de de fryktet han skal sende e-post eller poste på facebook «at han blir drapsmann dersom han ikke får svar før påske».

Han kunne forsikre retten om at han blir med på møteplikt. – Og ettersom han har fått bekreftet at saken er sendt at det ikke er gjentakelsesfare. I tillegg forstår en hver oppegående person at ingenting at dette som er påstått trusler holder mål.

– Alt ligger åpent ute på internett.

Habilitet i absolutt alle fall

Tønsberg tingrett vil erklære sin habilitet som habil til tross for at Dennis Scott Bowen har saksøkt Sorenskriver Dag R. Carlstedt for mordforsøk ved forgiftning, og har begjært hele Tønsberg tingrett som inhabile.

Habilitetsvurdering kan ikke vurderes av dem selv.

Larvik Tingrett vurderte seg selv som inhabile på grunn av Randi Carlstedts ekteskap til Dag R. Carlstedt i Tønsberg Tingrett. Forstå logikken de som kan. De eier ikke skam eller sjenanse jf. fravær av selvrespekt, inkompetanse og ydmykelsene de utfører mot seg selv.

Korrupsjon og dumskapet er åpen for interresserte. De eksponerer det hver dag, og de arbeider hver dag i dum- og ondskapets tjeneste.

Farse det hele

Det hele er en farse. Et surrealistisk absurd teater med onde og dumme aktører fylt med hat og skadefryd.

Myrsnipa er et terrorkammer som Tønsberg kommune leier fra By-misjonen i Tønsberg.

Fire barn lider fordi brødre i Frimureri, Gimle Rotary, Kirkens Bymisjon og Rotary Distriktspolitikk avd. Vestfold ønsker hevn. Hat og hevn er drivkraften til å straffe en far ved å ødelegge og såre fire barn. Hvorfor skjer dette?

(Følger ikke her) I kopifeltet befinner det seg noen av de advokatene som har dolket mine venner Eva og Dennis Bowen ved bevisst å unnlate å sende inn klager, anker osv.

Dennis Bowen har ikke klart å finne en eneste advokat, til tross for over 500 forespørsler sendt ut om bistand. Staten betaler, så det kan ikke være penger det handler om. Det betyr at han har bare blitt representert av advokater som beviselig allerede har gått bak hans rygg, og ønsker han fengslet.

[Etter dette har advokat Morten Engesbak trenert saken, før advokat Per Danielsen overtok jobben, og fullførte med å levere inn et falskt støtteskriv til retten, samt framstå som deres advokat ovenfor fylkesnemnd en måned etter at de sparket han for å ha bedratt oss i saken.]

Litt fra denne advokaten Olle Nohlin, som var behjelpelig med å trenere og ødelegge saken for familien Bowen. Det har hele tiden vært nødvendig å kjøre straffesaken rett før barnevernsaken. Nå skal Dennis sitte inne når barnevernsaken skal behandles i retten. Igjen mister Dennis muligheten til å forsvare seg. Myndighetene legger til rette for å fortsette ødeleggelsen av familienBowen. Og stopper nok ikke før familien er fullstendig øldelagt på alle måter, på bakgrunn av falske beviser. Trist at det er mulig i Norge.

21 advokater (inkludert mine to) har beviselig vært korrupte ved representasjon preget av løgn, bedrag og merkelig skuespill.

...Hilsen Asbjørn Nilssen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

2 kommentarer om “Kjapt om Prosessen Bowen (Justismordene).”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: