Det er et nett-troll her, og en tomsing der. – Som nå er blitt til søksmål!

Men! – det hender at jeg stenger ute slike troll, spesielt etter at andre som leser det jeg skriver, sender PM, eller eposter med tips om disse som forpester kommentarfelt. Oftest med irrasjonelt «bråk» og idiotiske påstander. Påstander fra en ad hoc fantasi som produserer det merkeligste sprøyt i forsvaret av sine oppstøt.

Disse trollene bor både her og der. De er ikke synlige, som det er gjentatt til det kjedsommelige i utallige blogger og annet.

Aktiviteten fra Trollheimen har eksellert, og det har resultert i at Familiekanalen ved Rune Fardal har besluttet å proklamere pr FACEBOOK-video sitt søksmål mot innbyggere fra Trollheimen. Legger derfor til denne videoen til i dette skriveri, slik at den er oppdatert. – 09.01.2019

De er Nett-troll. Her er mitt svar. Sannsynligvis mitt siste.

Forutinntatt Ken Joar?

Jeg liker ikke å stenge ute folk fra mine sider. Mener det skal være rom for uenighet, og bla, bla.

Men det er, som jeg tror de fleste oppdaget lenge før meg, noen som synes å ikke kunne være annet enn uenig med folk som de mener får for mye oppmerksomhet. Nett-troll oppmerksomhet tror jeg de fleste egentlig prøver å unngå. Noe som er åpenbart forståelig.

Men! – det hender at jeg stenger ute slike troll, spesielt etter at andre som leser det jeg skriver, sender PM, eller eposter med tips om disse som forpester kommentarfelt. Oftest med irrasjonelt «bråk» og idiotiske påstander. Påstander fra en ad hoc fantasi som produserer det merkeligste sprøyt i forsvaret av sine oppstøt.

Jeg får veldig ofte tips som omhandler en kar som heter Ken Joar.

Under her er en video satt inn. Den er nå slettet. Grunnen til at den er slettet er fordi etter at Rune Fardal varslet søksmål, valgte Preben Borge ta kontakt med Familiekanalen, for å finne en minnelig løsning. Jeg lar derfor den slettede videoen stå, som et symbol på at rimelighet er gode løsninger. (11.01.2019)

Family Channel saksøker Preben Borge og Ken Joar Olsen.

Litt fra kommentarfeltet

Som et apropos kan det nevnes at jeg aldri har skrevet, eller hevdet dette som står ved siden av her.

Det er ikke uthengt 50 advokater, tingrettsdommere og ansatte i staten som pedofile.

Det er da enkelt å finne ut av også. Alle postingene mine er offentlige. Om jeg husker feil, tar jeg gjerne imot en påminnelse om hvor jeg har kommet med slike påstander. Legg det inn i kommentarfeltet under her for alle å se.

Ken Joar! Hvorfor oppretter du diskusjonsforum gjennom prosessen Bowen for å kaste dritt om familien Bowen?

Men. Jeg orket knapt skrive det, for jeg er veldig lite interessert i hva du har på hjertet i relasjon til vår sak. Spesielt siden det ikke har vært annet enn vas og tull stort sett. Noen av de fine ordene du har lært sender deg rundt i evige sirkulære konklusjoner av rosa politisk korrekthet.

Vi mener å kunne påstå å kjenne saken vår, og motivene våre bedre enn deg. Ser dog du framstår som å ha pådratt deg et snev av Messias-syndromet … som jo kan være noe av årsaken til hintet av noe usmakelig. Jeg vet ikke.

Dette er en av de minst inspirerende postingene på en stund. men det er vel på tide å gi deg litt oppmerksomhet Ken J.

10.01.2019

Hvem er denne mannen jeg kaller trollete? Foruten noen lenker nederst, kan vel Ken Joar fortelle selv: My story with Barnevernet starts when i was 8 year old… fra en blogg i utlandet, og denne som er Wings of the wind gir noe innsikt vil jeg tro. For mer er det linker nederst her.

Ken Joar. Det er jo meningsløst dette du driver med.

Spekulasjon

Jeg spekulerte en tid på hvorfor disse folka gjør dette de gjør. Endte som regel opp med at det blir for mange grunner som kan ligge bak, og at jeg skrinla å finne ut hva som skaper friksjonen. Det er som regel etter dette at jeg tillater meg å stenge, eller blokkere noen ute. Det er som en «drittsekk det har gått hull i… Det vil forsette å renne ut inntil det er tom. Og det holder at det lukter dritt. Jeg trenger ikke vite hvorfor, egentlig.

# 1 – Noe Ken Joar har funnet på min facebook vegg.

Så det brukes veldig lite tid på dette. Denne bloggpostingen er det absolutt lengte jeg har brukt på nett-troll siden jeg først logget på facebook, i november 2017. Etter å ha prøvd kommunisere med motpartene i våre saker i halvannet år, uten ett eneste svar på noen ting.

Dette svaret er bortkastet tid, og det er ergerlig, men det er også meningsløst, for den eneste løsningen er, virker det som, at man blir enig med trollet.

Meningsløst altså.

Blir man det, enig altså, så ender det opp med uenighet om det også.

Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet

Ken Joar og Jeg

En mann som synes å ha fått en spesiell interesse for Mr. Bowen er «Ken Joar». Han var, slik jeg forstår den som startet barneverngruppa: «barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet» på Facebook.

Ken J_2_

Jeg oppfatter navnet til gruppa som som et uttrykk for absolutte krav. Ingen men, eller kanskje. Fjernet.

  • og jeg er enig med Ken Joar i det.

Jeg har aldri skrevet, snakket eller på annen måte omtalt Ken Joar, annet enn kommentert noen av de mange hundre PM jeg har fått om Trollingen i mine postinger fra det som kalles «Ken Joar og dem.

Hvorfor Ken Joar er så opptatt av vår sak, framfor å fremme sine saker vet jeg ikke.

Ken_j_1_3

Jeg har ikke lurt på det i dag, siden jeg har blitt bombet med PM om hans vennlige skriverier om mennesker han ikke har den villeste anelse hvem er.

Jeg stopper etter en tid, for jeg er lei av å måtte forholde meg til slik smålighet. Så jeg gidder ikke. Rett og slett.

Ser ikke at det vil gjøre særlig skade. Kanskje litt for hans eget rykte, for det framstår som smålig og uforståelig.

Ken J_4_

Falskneri?

Noen sier at disse «og dem» er Ken Joar fra falske profiler. Jeg vet ikke, for jeg har aldri fulgt med på hva han skriver. I alle tilfeller vet jeg lite om hva og hvorfor. Men det ser unektelig merkelig ut i kommentarfeltet når det blir åpnebart for deg at et er Ken som støtter Ken i trollingen. Og bare Ken.

Det pleier da ikke være slik Ken Joar?

Kanskje Tor Mikkel Wara skulle sette igang arbeidet med å forby slike gjenger istedet for å jage ungdommen rundt i byene?

Forby gjenger av falske profiler fra en og samme person. – Jeg svarer nok nei til det forslaget om det noen gang kommer opp. Ville være et tullete forbud. Og som Ken Joar viser, så er det jo noe som gjøres på facebook, til tross for at facebook prøver å unngå dette.

Noen kaller det å kuppe kommentarfeltene med drittkasting, og uhyggelige kommentarer til dem som skal ødelegges for.

  • Messias-syndrom og kløyvd tunge …

Blokkert fra barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet i 6 måneder.

Av Ken Joar.

Jeg ble blokkert fra «barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet», etter en «diskusjon» med Ken Joar om en posting der. Det er vel ett år siden. Etter dette har han med jevne mellomrom dukket opp med partnere for å spre dritt på min vegg, eller forpeste kommentarfeltene under mine postinger.

For å være ærlig husker jeg ikke helt … jeg har andre mer interessante ting å gjøre.

barnefjern.org

Politisk korrekthet, med poenger som ender opp der de starter gir meg lite interesse. Slike synspunkter finner jeg nok av på Regjeringen.no.

Jeg kaller det en form for sirkulær konsensusbasert politisk korrekthet. Den fører til statisk status quo.

– Det betyr, om man bryter konteksten ned til sitt innerste, – at alle meninger som ikke er MSM må «tas ut» om man skal oppnå enigheten.

Ellers vil dem som har mest å tape på endringer, kronisk være uenige med endringsforslagene. Og der kan jeg ikke være enig med deg Ken J, at du og din familie er av dem som har mest å tape på en endring på dette feltet i samfunnet.

Du har misforstått noe.

Og sett i lys av egen sak, og nettaktivitet, medlemskaper i her og der og trangen til å ytre deg, bør det være mulig å få en noe mer fornuftig avstand til mine postinger enn det du synes å ha; Og har hatt, siden jeg postet det første bildet omhandlende Rotary.

Du slentrer med påstander som ikke betyr noe, og har et behov for noe som tolkes som å ville stoppe oss. Meg og kona. Og det er greit for oss.

Men tåpelig.

Kommentar fra Eva Bowen til Ken Joars opptreden på Prosessen Bowen

Sett at vi synes det er tåpelig, unngår det. Vi fokuserer på dem som ødelegger samfunnet slik jeg ser det. Og jeg kan forsikre Ken Joar om at vi ikke oppfatter han som en av dem. Ødeleggerne altså.

  • Mer som en nyttig idiot for dem som jeg oppfatter som ødeleggere av betydning.

Jeg oppfordrer derfor til å fokusere mer på dem som har stor negativ samfunnsverdi.

Den lille skaden Ken Joar kan gjøre med sine mange profiler, og sikkert enda flere venner, gir ingen grunn til bekymring. At mitt fokus på losjen plager han, er beklagelig. Rotary og Frimurernes rolle i dette maktovergrepet er så åpenbart om dagene, at selv de mest lojale systemknott må innrømme at det er Rotter i systemet.

  • Hele systemet.

Ikke særlig gla i FACEBOOK

Romerike Blad.

Derfor finnes ikke en eneste posting fra noen i familien Bowen fra før oktober/november 2017.

Når våre barn er hjemme igjen, vil jeg nok neppe slutte å skrive, men jeg skal ta meg en pause, og poste langt mindre på facebook. Kanskje nesten ingenting. Og er vi heldige, dukker det opp erstattere for FACEBOOK slik at vi blir kvtitt denne gjennomsensurerte plattformen.

Nye plattformer med ytringfrihet, som står på for å bevare våre viktige menneskerettigheter. En av de viktigste er retten til å si fra når myndighetene terroriserer og ødelegger familier, og enkeltindivider for penger eller annen vinnings skyld.

Dette er årsaken til at familien Bowen blir ødelagt. Det bør være enkelt også for en Ken Joar å forstå.

Jeg er av den oppriktige mening at betalt omsorg er dårligere enn dårlig familiær omsorg. Unntakene bekrefter denne regelen.

Og med mitt liv som innsats vil jeg kjempe for din rett til å være uenig med meg. – samt min rett til å slippe å bruke mer tid på vår uenighet. Jeg aksepterer din rosa politiske korrekthet. Jeg ønsker bare ikke være som deg.

Godt nyttår Ken Joar. Til deg og din familie.

Mr. Bowen

Kilder og sånt

Ken J_*_ – framkommer som følge av tips.

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

2 kommentarer om “Det er et nett-troll her, og en tomsing der. – Som nå er blitt til søksmål!”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: