Mafia-kartellet «Vest-Viken» (krigs-modellen) – del – 1.

Barnevernet prøver bestikke en sakkyndige for å gi en rapport fordelaktig for barnevernet. Den sakkyndige avsløre dette. Den sakkyndige konkluderer med at barna har det bedre hjemme. Tingretten bryr seg ikke, dommeren er bekjent av barnevernlederen.

Moderne Rinnan-bander som kidnapper, trakasserer, terroriserer, torturerer og ødelegger. Slik oppfattes Vestfold fra denne siden av tastaturet.

Vest-Viken som politikerne i Vestfold ønsket at fylket skulle hete, da det ble klart at Vestfold og Telemark skulle slås sammen.

– Navnet Vest-Viken kom inn under krigen da Nasjonal Samling i 1942 skulle omorganisere sin organisasjon. Da slo de sammen Vestfold og Buskerud og kalte det Vest-Viken NS, sier Ingvar Skobba, som har studert den gamle krigshistorien.

Link nederstHer forteller Eva og Dennis Bowen hvordan de ble fratatt sine barn mistet hus og hjem og er blitt trakassert av maktsyke personer i Tønsberg. Det er helt utrolig at rådmann i Tønsberg og sorenskriver i Tønsberg tingrett, Dag Carlstedt, ikke er tiltalt og fengslet. Men når politiet er en av spillerne i dette nettverket så er det kanskje ikke så rart at de dekker hverandre.

Familien Bowen

Dette er så åpenbare menneske-rettighets-brudd som det kan få blitt.

Saken begynner rundt en arbeids-konflikt og man ser konturene av et nettverk av maktmennesker som åpenbart samarbeider og misbruker sin makt. Både Eva og Dennis mister jobben nesten samtidig og måten de trakasseres på viser at det er et nettverk av folk som trekker i trådene.

Dette var premien rådmann Geir Viksand fikk fra dengang fylkesmann Lae, for å ha fått Tønsberg kommune av Robekk-lista. Rådmann Geir Viksand beordret over 200 familier ødelagt som del av denne økonomiske redningspakken.

Kommentarer til dommen fra Agder Lagmannsrett (høsten 2018) kan ses her i denne videoen fra Kirsten Leikny Femundsenden :

Over 360 bevæpnede politifolk har kommet ubedt og uannonsert inn i deres bolig, trakassert dem, krenket dem, torturert dem, når dette ses over en perioden på mer enn 30 måneder. Barnevernsjef Ellen Fischer er en av «de nyttige idiotene» som uten grunnlag har tatt alle deres 4 barn.

Saken er så grov at den må få etterspill for de (u)ansvarlige.

Andebu kommune og Ingunn Grude, dengang leder for familie-ødeleggelsen i Andebu-kommune.

Hør hvordan Andebu barnevern-tjeneste, tok 2 tvillinger uten noe grunnlag!

Først blir bekymringen som kom fra en privat på Beverøya henlagt, men så etter flere mnd gjenopptas den av den gang barnevernleder Ingunn Grude i Andebu kommune.

Denne beryktede barnevernleder jobber i dag i Tønsberg kommune, og framstår som forklart i videoen om familien Bowen. I denne saken, også i Bowen – saken unnlater hun å føre rapporter. Hun hadde aldri sett foreldrene i samspill med barna. Bygdedyret påstår mor er observert med fremmed mann i bilen (??). Det påståes mor ikke er frisk, men flere psykologer og leger sier mor er frisk.

Galskapen sett fra Andebu kommune.

Barnevernet krever utredning som foreldre selv må betale for. Den ene bekymring etter den andre blir motbevist, men barnevernet produserer bare en ny. Nå er det plutselig «ustabilitet» det dreier seg om. Hva slags ustabilitet vet ingen.

Barna ønsket kontakt, de sendte meldinger og var i kontakt, men nektes etter hvert det av barnevernet. Barnevernet følger ikke opp lovpålagt oppfølging av foreldre og barn. Mor har tatt en rekke foreldrekurs, ikke noe er bra nok. Barnevernet bryr seg ikke.

Ingen vet

Ingen vet hvem som er ansvarlige for barna. Til slutt innrømmer Sandefjord kommune at det er de som betaler fosterforeldre.

Barnevernet prøver bestikke en sakkyndige for å gi en rapport fordelaktig for barnevernet. Den sakkyndige avsløre dette. Den sakkyndige konkluderer med at barna har det bedre hjemme. Tingretten bryr seg ikke, dommeren er bekjent av barnevernlederen.

Den beryktede barnevernadvokat Dag Inge Urå er i saken for barnevernet. Han og barnevernleder Ingunn Grudes oppførsel i retten fremstår svært underlig. Barnevernet konstruerer begrunnelser som er falske.


Helsetilsynets gransking av Andebu kommune slakter barnevernets mange feil. Foreldre tilbys kurs men så avslører de kursholdere og blir bedt om å forlate kurset. Barnevernet frykter nå at barna skal fortelle hvordan barna egentlig har det. Bare en offentliggjøring av denne galskap kan forandre barnevernet.

En til, av de mange her i Vest-Viken


Per Einar Guthus har hjulpet en familie i Tønsberg i mange år. Her kan den som leser se en video av overgrepene denne familien utsettes for:

Hentet fra Guthus vegg på Facebook.

Hemmelige budsjetter, mer enn 200 ødelagte familier, og manglende innsyn. – Dette er beskrivelsen av grov og ødeleggende korrupsjon.

Det kan være interessant å bite seg merke i navnet Ole Sverre Lund. Det er en mann som er mye rundt om kring. Som advokatene Arne Lie, og Dag Inge Urå for å nevne bare to andre. Disse dukker opp igjen …

Denne bloggen vil bli lang

Det er ufattelige mengder med stoff å ta av for å skrive om SYNDIKATET «VEST-VIKEN». Derfor har vi valgt å dele den opp i en mer kanskje overkommelig variant av en serie på 5 postinger. Syndikatet Vest-Viken kan ses på som å ha sin pilot i Politiets Pandoras Boks.

5 deler

En siste trist sak i denne føljetongens del 1. Merete – saken.

Advokat Cecilia Dinardi hvordan kan du som renomert advokat hos Jon C. Elden godta adopsjon når din klient ikke har fått et eneste dokument og heller aldri har skrevet under på noe dokumenter? Hvordan kan du unnlatte å ringe din klient opp om en så viktig sak?

En annen sak fra samme område. Brutalt overgrep, med ignoranter og psykopater på andre siden av bordet. Les den her
  • Hva er det med disse advokatene i dette landet? 

Hjelper granskninger?

Disse granskningene kan synes å ha som formål å skaffe noe til granskerne å kalle arbeid, mer enn å løse åpenbare, og farlige problemer i velferden. Da kan de ikke rydde opp i problemet. – Det vil jo bety arbeidsledighet for granskerne, når granskning er unødvendig.

For å opprettholde dette noe å gjøre, og kalle jobb gjør disse granskerne skyldig i lovbrudd og grove brudd på Norges Konstitusjon. Sett oppover i denne postingen her, synes jeg myndighetene ser ut som å ha svært mye å skjule. Og det er også et demokratisk, Konstitusjonelt problem at offentlig forvaltning må skjule sine gjøren, for å unngå å bli stilt for en korrupt domstol.

  • Da må det være lyssky greier som skjules.

Mr. Bowen & Jung

Notat: Granskning er nødvendig i dag. Men ikke av granskere som opprettholder sin egen arbeidsmengde, gjennom å utelate den viktigste informasjonen som finnes i konklusjonene. – At granskerne konkluderer med omfattende lovbrudd, krenkelser, trakassering, grunnløse kidnappinger og sist, men verst, terrorisme mot barnefamilier i Nobels Fredsprislandet, og i følge FN verdens beste land å bo i.

Referanser og sånt

  • Ny rapport slakter barnevern-granskning – NRK.NO
  • Staten gransker seg selv igjen – dagbladet.no

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

4 kommentarer om “Mafia-kartellet «Vest-Viken» (krigs-modellen) – del – 1.”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: