Helt svart. Tomt inni

Vi aksepterer allerede at Eliten/Snylterne sitter på vår rygg, mens de eter våre liv. Om litt vil de nok more seg med å be oss også ete oss selv. Det er målet.

Hvorfor motiverer systemet til Erna Solberg frenetisk forsvar Norges metodiske ødeleggelse av Norske familier? 1000 døde barn under offentlig omsorg er døde på Statsminister Erna Solbergs vakt.

Hennes løsning er slik jeg forstår hennes nyttårsløgn til folket, å be befolkningen føde flere barn. Forstår vi at det er for å opprettholde tilgangen til produksjonskapitalen barnevern-industrien trenger for å omsette 30 milliarder budsjettkroner? Ting tyder på at folk ikke tør tro på den sannheten, men at verkebyllen er sprukket mener jeg å lukte. Jeg oppfatter lukten lukten av gammel betennelse sive ut fra både forvaltning, byråkrati og embetsverkene.

  • Kanskje spesielt fra domstolene.
Kopiert fra en åpen posting på Facebook. Det er ikke innhentet samtykke, da postingen er offentlig.

Det er ikke bare de økonomiske incentivene i overføringspolitikken som motiverer til torturlignende håndtering på lokalt forvaltningsnivå, men også Stortingets fortielse av den ondskapen som har fått utvikle seg.

Under fortielsen fra sittende regjering har ondskapen spredt seg, og er nå blitt noe som bør oppfattes som en statlig institusjons-pandemi av bedrag og korrupsjon. Domstolens rolle i det hele er eskalert til hinsidig moderne forstand. Justismord er blitt normen, og korrupsjon metoden.

Rådmennene som gikk med sluttpakke i fjor fikk i snitt etterlønn i 18 måneder og advokatutgifter dekket. En rekke signerte på forbud mot å omtale kommunen negativt.

Kommunal rapport

Hele den norske institusjonen er altså gjennomsyret av korrupsjon. Hele veien fra Erna Solberg til Rinnan-bandene i kommunene rundt om kring i landets barnevernstjenester og rådmennenes kontorer. Over tid har denne kynismen slik korrupsjon behøver tatt overhånd, og er nå enerådende i kommunal forvaltning, hos fylkesmenn og i hele embetsverket.

Når stortinget synes å være landets eneste parti, og menneskerettigheter er erklært unødvendig i verdens beste land i universet, begynner denne system-pandemien å bli så alvorlig at en total kollaps må være resultatet.

Vi aksepterer allerede at Eliten/Snylterne sitter på vår rygg, mens de eter våre liv. Om litt vil de nok more seg med å be oss også ete oss selv. Det er målet.

Jeg tror ikke særlig på demoner…

– 1000 barn har dødd i offentlig omsorg med Kaptein Erna Solberg ved roret.

Hva angår barn, har hennes rolle som kaptein vært en katastrofe både for barna og barnas familier.

Aktørene

Satt 48 timer på glattcelle til 23.12.2016 for denne lappen. Min yngste sønn hadde gitt den til sin søster. Jeg ble derfor arrestert hjemme, av 5 bevæpna politi fra politidistrikt Sør-Øst. Det har skjedd liknede arrestasjoner 10 ganger siden 09.06.2016.

Jeg har ikke evne til å forstå hva som er feil med involverte i barnevernsaker. Det eneste jeg observerer med hver eneste en av dem, er at de synes å være helt tomme inni. – Helt svart. Tomt. Tror det betyr at de egentlig er en form for zombies.

Når de ikke vandrer rundt i ordre-tåka, sover de på en måte. Men jeg tror vi mennesker ville sett mer på det som å bli satt på standby, for en slags opplading av det som, hva enn det er, driver dem i det som er «våken» zombi-tilstand.

Jeg tror ikke særlig på demoner… og har derfor ikke forslag til hva det er, men mennesker virker de ikke å være.

De hevder til og med at dette er verdens beste land å bo i …

Jeg leser at Erna Solberg ikke liker «vanlige folk». Det tror jeg på!

Menneskerettigheter

Vi må ta våre menneskerettigheter tilbake. Nå.

7 minutters oppsummering av justismordene mot familien Bowen

Mr. Bowen

Referanser og sånt

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: