Ondskapen forbauser meg, dumheten forarger meg. Det burde være omvendt.

Historien om et justismord, iscenesatt av lensmann i Flekkefjord, Asbjørn Skånland, og ad hoc dommer i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen, førstelagmann i Agder lagmannsrett, Dag Bugge Norden.
Førstelagmann, Dag Bugge Norden, er ingen hvem som helst.

Sitat av Olaf Bull (1883 – 1933)

Justismord av ulike slag, og ulik alvorlighetsgrad synes å være vanligere, enn rettergang i henhold til Norsk Lov og Norges Konstitusjon. Dette er åpenbart innarbeidet undertrykkelse-metoder som koordinerer mange av de offentlige «makt-etater» i felles «angrep» mot dem som er endt opp som targets. Det var meningen at vi skulle poste del 2 av Mafia-kartellet «Vest-Viken», men valgte dette istedet for. Det oppleves riktig.

En relevant digresjon


INGEN FORTJENER SLIK BEHANDLING, som fam. Bowen
utsettes for! Jeg har må sett meg lei på trakasseringen
av familien Bowen. Heldigvis er det folk på fb, som
også våger å tone flagg for å støtte. INGEN familier er
perfekte og tar kun riktige valg, – garantert, ikke heller
i fam. Bowen. – Så hvordan kan det da ha seg, at den
argeste kritikken, kommer fra EN, som har oppført seg
på en slik måte , – at en domstol har dømt han,
til å være UTESTENGT fra hjemlandet på i hele,
– 10 – TI ÅR etter endt soning. Dette er riktignok noen
år tilbake, men det forteller selvsagt en del om
problemer med grenser. (Etter mine vurderinger,
virker problemet å være aktivt fortsatt.)
Jeg legger ut en video jeg laget, for å fremme MIN
opplevelse av saken.
Dette da jeg kjenner for å skape litt balanse

Fangarmene synes å være langtrekkende. Her er et eksempel på hva dette dreier som om, når de nyttige idiotene fra utsiden av forvaltningen stiller sin integritet til disposisjon for andre. Sett at dette er anonymt skrevet av årsaker som er så tåpelige at jeg ikke ser grunn til å kommentere særlig, men heller la dette stå for egen regning.

– En Anonym fordi han er redd Rune Fardal.

Det er rart synes vi, at det var grunnet Frykt for Rune Fardal at vedkommende må være anonym, sett at det er Dennis som, slik det forstås, som er den brutale barne mishandlende rusmisbruker.

Slikt har vi forholdt oss til i snart 3 år. Konstant fra mennesker vi ikke aner hvem er. Ubegripelig.

Påstander om å støtte barnemishandling.

Vi synes folk skal tenke selv. Se link under bildet: Fardal forsvarer barnemishandler. Av Anonym …

«Norge er altså under anklage i 10 alvorlige saker angående norsk barnevern i EMD. Da kan det ikke være mye nytte i å føre et slikt konflikt nivå som offentlig norsk politi utsetter denne familie for. Et glass piss og dere setter igang en hel bataljon i mannens hus, have og oppkjørsel. -Jostein O. A. Wetteland – Landsorganisasjonen for barne & familievern

For den som vil lese justismordet fra Agder lagmannsrett, kan denne dommen bestilles fra retten ved å henvise til Sak nr. 18-155522AST-ALAG. Karakterdrapet i denne dommen er om mulig verre enn den fra Larvik Tingrett.

Tilbake igjen

Vi i familien Bowen har erfaring med Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Nordre Vestfold tingretter. De heter i dag Vestfold tingrett. Det kan synes som at det vi kaller «Korrupsjonens høyborg» skal bli denne tingrettens hovedsete.

Det var ikke særlig vanskelig å finne andre med samme erfaringer som oss, da vi først valgte å gå ut på nettet med vår sak. Det er i grunnen skremmende å få bekreftet metodebruken som gjennomsyrer hele det som enklest kan beskrives med å kalle det systemet.

Illustrasjon. Sak i Vestfold 2009.
Saken ble henlagt

Årsaken er enkel. Dette som kalles for politi jobber på oppdrag fra Terrorist-organisasjonen Rotary. Jeg om min familie blir knust av Rotary grunnet en varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS (som har byttet navn til Oslokollega AS). Varslingen ble ikke sendt av meg, men av min leder. Jeg bisto han, som Arbeidsmiljøutvalgets representant slik min kontrakt påla meg å gjøre i slike situasjoner. Loven på dette området er klokkeklar:Dennis Bowen

Denne videoen er en samtale mellom en mor og Bastøy fengsel. Den kan være verdt å lytte til. For den som lytter vil det komme fram merkelige sannheter om politi og kriminalomsorgens prioriteringer.

Fortsatt voldtekt av barna. Bastøy, Smiths venner,
og politidistrikt Sør-Øst.

For dem dette gjelder vil samtalen sannsynligvis være noe avslørende. Det brukes derfor ikke navn i teksten her til denne videoen.

Den gir et grimt bilde av sannheten til en mor som må sloss mot hele systemet på en måte som må påføre store traumer for både barn, mor og de andre involverte. Slike opptak mener jeg bør være «umulig» i det samfunnet Norge framstår som å være i FNs verdens beste land å bo i.

Men det er vanlig.

Tønsberg tingrett

Barnevernleder Ellen Fisher fork …

Er det da greit at Ellen Fisher blander sammen forskjellige hendelser for å fremstille personer for noe de ikke er? Hva da i andre barnevernsaker?

Ikke hentet samtykke. Åpen posting

-Per Einar Guthus

«I retten bekreftet advokat Dag Inge Urå/ Uro/Utro (Ifølge dommen) at det var ham som hadde samlet alle sitatene fra min FB side. DVS at det er advokaten selv som er NETTROLL som med falsk profil systematisk samler sitater tatt ut av sin sammenheng, og presenterer det som «en sannhet» svært likt som han gjorde det da Fylkesmannen i Vestfold konkluderte med at nettopp Dag Inge Urå hadde brutt barneloven §§ 4.3 og 6.4.

Altså startet falsk sak mot meg og min familie UTEN grunnlag og innhentet opplysninger UTEN samtykke eller lov og ført saken om omsorgsovertakelse av mine barn til fylkesnemnda… og nå tar denne BV advokat Dag Inge Urå offerrollen og bruker bistandsadvokat Carl Bore til over 4500 i timen betalt av kommunen for å hjelpe seg…»Per Einar Guthus

For dem som har interesse for rettsikkerhet og menneskerettigheter, kan dette vitnemålet i Tønsberg tingrett, i sammenheng med Per Einar Guthus betraktinger av dommen vise hvor ille ting er. Det kan også nevnes at Dennis er pålagt 3 besøksforbud over ett år mot barnevernledelsen i Tønsberg kommune. Med det samme grunnlag som utgjør del av grunnlaget for dommen mot Per Einar Guthus.

Se: Forklaring Tønsberg tingrett

Agder Lagmannsrett:

Historien om et justismord, iscenesatt av lensmann i Flekkefjord, Asbjørn Skånland, og ad hoc dommer i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen, førstelagmann i Agder lagmannsrett, Dag Bugge Norden.

Det er litt rart at dette er greit i Norge.

Førstelagmann, Dag Bugge Norden, er ingen hvem som helst.

Han har ved flere anledninger vikariert som Norges dommer i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen. Sist i saken mellom Trudy Lobben mfl mot Norge.

I tillegg, er han øverste leder i Agdder lagmannsrett.

Marius Reikerås

I 2015 ble det postet på facebook en tekst jeg har tatt følgende sitat fra:

I mine øyne kommer lagmannsretten med en dom som er skreddersydd for å sende sønnen vår rett inn i offentlig omsorg. Har de i det hele tatt lov til det, lurer jeg på. Og når jeg har så god kjennskap til forholdene i og rundt Tønsberg barnevern, kan jeg ikke tillate at det skjer.

Jeg anket til høyesterett, avvist. Merkelig når man leser anke og tilsvar, like merkelig som at saken kom inn i lagmannsretten. –
Hilsen pappa Allan og verdens beste gutt Carito Emilio

Nå er det blitt 2019.

Jeg skal klage inn godt dokumenterte overgrep og forsettelig bedrageri iscenesatt og gjennomført av sakkyndige psykologer Elisabeth Meyer Lugg og Sølvi Pedersen, begge fra Tønsberg, i samarbeid med kriminelle aktører i Tønsberg Tingrett godt betalt av norske skattekroner.

Om det er feighet eller frykt som gjør at dere velger å gjøre som dere gjør, det vet jeg ikke, men at det er moralsk forkastelig og burde sendt dere i fengsel, er jeg lite i tvil om. Er nok ikke alle steder i verden dere hadde sluppet unna med korrupsjon og bedrageri på det nivået dere utfører deres arbeide på. Allan Caritopaps Jo

Malthus og Eugenikk

Observert over en periode får dette en grell stank av noe som er drevet av en blanding av Malthus og Eugenikk. Det er fælt å forstå.

En fin avrunding kan være denne leksjonen i basis folkeskikk, og om evnen til selvinnsikt. «Du skal ikke så inderlig vel…»

Medmenneskelighet

Vi må ta våre menneskerettigheter tilbake.


  • Les også: Dette innlegget er i strid med våre retningslinjer. Hilsen FACEBOOKwww.333rebuke.com  

Mr. Bowen & Jung

Referanser, linker og sånt

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: