Hvorfor tør du ikke svare Tor Mikkel Wara? Det er jo enkle spørsmål.

Februar 2018 slo politidistrikt seg gjennom vår ytterdør med øks. For å pågripe min PC etter en posting på FACEBOOK hvor jeg forklarte at hele politiledelsen i politidistrikt Sør-Øst er Rotary-medlemmer. Pågrepet av 8 væpna politi. Blant annet ordenssjef Gran i Tønsberg.

Det er forsøkt med utallige variabler å komme gjennom med spørsmål om hvorfor politidistrikt Sør-øst bruker våpen rundt familien Bowen. Det er simpelthen ikke mulig å få svar på spørsmålene. Fullstendig håpløst hva angår politiets atferd i denne sammenhengen.

Menneskerettighetsbruddene er så grove at det er vanskelig å forklare. Men jeg prøver under her. At myndighetene velger å tie dette, framfor å reagere på overgrepene skaper et så groteskt bilde av myndighetenes prioriteringer, at det å forklare til andre, som ikke har kjent dette på kroppen, må være omtrent som å forsøke å få folk til å tro deg når du sier du så en UFO her om dagen … – Noen tror jo, men de fleste trenger bevisene.


Venner stiller opp i forsøket på å få svar på hvorfor politidistrikt Sør-Øst bevæpner seg rundt oss. Det hjelper ikke stort, men bevisene på at dette er gjort, er det myndigheten som til sist må svare for. Dersom det å levere brevet for hånd, og påse å få kvitteringer for levering ikke er holdbart, er jeg tom for ideer utover dette som gjøres her; fortelle om det til alle som vil høre.

Her kan overleveringen av spørsmål til politidistrikt Sør-Øst ses.

Kona pågrepet mistenkt for Graviditet av politidistrikt Sør-Øst.

Kona pågrepet av 6 væpna politi med skjold, helt vilt ..

Slik har vi hatt det inntil 3 ganger i uken i lange perioder.

Februar 2018 slo politidistrikt seg gjennom vår ytterdør med øks. For å pågripe min PC etter en posting på FACEBOOK hvor jeg forklarte at hele politiledelsen i politidistrikt Sør-Øst er Rotary-medlemmer. Pågrepet av 8 væpna politi. Blant annet ordenssjef Gran i Tønsberg.

Endte 4,5 måneder på Sem fengsel. Uten grunnlag av noe slag. Kan leses litt om her: Metodisk trakassering i kriminalomsorgen

Mr Bowen

Referanser og slikt

Støtt Landsorganisasjonen for barn- og familievern

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: