Hvorfor tør du ikke svare Tor Mikkel Wara? Det er jo enkle spørsmål.

Det er forsøkt med utallige variabler å komme gjennom med spørsmål om hvorfor politidistrikt Sør-øst bruker våpen rundt familien Bowen. Det er simpelthen ikke mulig å få svar på spørsmålene. Fullstendig håpløst hva angår politiets atferd i denne sammenhengen.

Menneskerettighetsbruddene er så grove at det er vanskelig å forklare. Men jeg prøver under her. At myndighetene velger å tie dette, framfor å reagere på overgrepene skaper et så groteskt bilde av myndighetenes prioriteringer, at det å forklare til andre, som ikke har kjent dette på kroppen, må være omtrent som å forsøke å få folk til å tro deg når du sier du så en UFO her om dagen … – Noen tror jo, men de fleste trenger bevisene.


Venner stiller opp i forsøket på å få svar på hvorfor politidistrikt Sør-Øst bevæpner seg rundt oss. Det hjelper ikke stort, men bevisene på at dette er gjort, er det myndigheten som til sist må svare for. Dersom det å levere brevet for hånd, og påse å få kvitteringer for levering ikke er holdbart, er jeg tom for ideer utover dette som gjøres her; fortelle om det til alle som vil høre.

Her kan overleveringen av spørsmål til politidistrikt Sør-Øst ses.

Kona pågrepet mistenkt for Graviditet av politidistrikt Sør-Øst.

Kona pågrepet av 6 væpna politi med skjold, helt vilt ..

Slik har vi hatt det inntil 3 ganger i uken i lange perioder.

Februar 2018 slo politidistrikt seg gjennom vår ytterdør med øks. For å pågripe min PC etter en posting på FACEBOOK hvor jeg forklarte at hele politiledelsen i politidistrikt Sør-Øst er Rotary-medlemmer. Pågrepet av 8 væpna politi. Blant annet ordenssjef Gran i Tønsberg.

Endte 4,5 måneder på Sem fengsel. Uten grunnlag av noe slag. Kan leses litt om her: Metodisk trakassering i kriminalomsorgen

Mr Bowen

Referanser og slikt

Støtt Landsorganisasjonen for barn- og familievern

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..