PEDOKRATI ..?

Rotary er kunnskapsløshet og ansvarspulverisering. Inkompetansen i Hofstad Hellelands tid som kulturminister illustrer Jern Ernas arbeidsmarkedspolitikk.

– Målrettet angrep på folks kunnskap og fornuft. Rekruttering av skuespilleffekt og dumskap. Hofstad Helleland er kunnskapsløs trist.

Min venn, tidligere sjef, varsler familie-sosiolog og Tønsberger Asbjørn Nilssen er oppgitt, sint og fortvilet over det han har opplevd etter at han sendte varsling til myndigheter om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS. I mars 2018 postet han dette på Facebook. Original tekst finnes i link nederst.

En alvorstynget ironisering over tingenes likegyldighet.

Mr. Bowen

Høyre Frimureri og Rotary distriktspolitikk har kuppet Norge.

Påfallende lavt kunnskapsnivå fra Distrikt 2275

Hofstad Helleland plukker opp statsrådposter, ser intenst inn i TV-skjermen, svarer bomull og ingenting fordi hun ikke kan noen ting.

(…).

Rotary er kunnskapsløshet og ansvarspulverisering. Inkompetansen i Hofstad Hellelands tid som kulturminister illustrer Jern Ernas arbeidsmarkedspolitikk.

– Målrettet angrep på folks kunnskap og fornuft. Rekruttering av skuespilleffekt og dumskap. Hofstad Helleland er kunnskapsløs trist.

Tannhjul i Høyres Rotarymaskin.

Ettertid vil registrere konsekvens av politikk hun representerer. Kultur til folket er viktig. Rotarykontroll over stipend og Høyre pengefordeling. Kvalitet i kunst og kultur måles av prislappen.

Hofstad Helleland bærer en ansvarsfull bør. Myndighetenes kontroll over at menneskerettigheter og barnekonvensjon blir etterfulgt. Kontroll over Norges Barnevernstroll, Marit Trommald.

Ansvaret for Barnas Beste. Barna roper: JEG VIL HJEM!

Hører du de, ikke? De ROPER etter deg. VI VIL HJEM.

Leder for Barne- og likestillingsdepartementet som «har ansvar for barn og unges oppvekst- og levekår, familie og samliv, likestilling, ikkediskriminering og forbrukerpolitikk.»

Hvilke kvaliteter Frimurerkone JernErnas prioritet? Frimurerdatter og Rotaryferdighet? Skuespill og makaber konsekvensanalyse? Løgn, bedrag og manuskontroll?

Forstår Linda Hofstad Helleland konsekvensen av Solveig Hornes barnepolitikk? Tar en kognitiv middelmådighet ansvaret for overgrepet på den norske befolkning? Har Hofstad kapasitet til å døyve Norges Barneskrik? Stopper hun overgrep og maktmisbruk? Tar hun ansvar for landets frimurer og Rotarypedofile?

Følger hun Frimurerslave med Menneskehandelfamilietre Solveig Horne inn i historien som folkemorder og landsforæder?

Voksen til ansvaret for et regime med systematiske overgrep på landets borgere hvor rettssikkerhet er drept? Rydder hun i korrupsjonen blant kommunepolitikere, politi, påtalemakt og domstol? Eller velger du ideologisk- og økonomisk motivert utradering av rettsløse individer?

Høyre praktiserer ideologi av familiær Nasjonal Samling og Stasimetode.

Hver dag nye bevis tilgjengelig for borgere lagt ut på internett, rettsdokument, video, lyd og vitner. Antall og karakteren på overgrep og maktmisbruk kvalifiserer til folkemord, landssvik og terror med god margin.

Påstander om systematisk og metodisk overgrep av den norske sjel underbygges av statistikk, og statsstøtteutløsende privat profitt. Beviser i organisasjonstilhørighet i hemmelige nettverk og lukkede foreninger, og konspirasjon på bekostning av folket beviser omfattende landssvik av mangeårige og gigantiske dimensjoner.

Er Frimureri og Rotarys Stortingspresidentkandidat Trond Hellelands kone, Hofstad bevisst sitt ansvar? Parlamentarisk leder for Høyre, med kriminell pornosverter av Høyresønn, representerer samme ideologi som deres kone og stemor.

Diskrepansen mellom praksis, teori og løfter til folket er beviselig stor, og spørsmålet er om politikerne er villig til å ta ansvar for deres praktiske politikk som underbygges av konkrete bevis, og om politikerne utøver sitt mandat som representanter for et skinndemokrati hvor den reelle makt befinner seg bak speilet.

HØYRE PRAKTISERER ÅNDSFRAVÆRENDE RISIKOSPORT – LA OSS RIVE NED MAKTELITEN ••• PEDOKRATIET SKAL NED

Erna representerer en politikk basert på skattelettelser som gir reell økt kjøpekraft for de 1600 rikeste i landet. Strømprisene fordobler seg. Erna med en delegasjon av sine mest sentrale statsråder bruker flere dager i det Rothchildeide FN-bygget i New York for å endre tekst i menneskerettighetskonvensjonen for å begrense barn og funksjonshemmedes klagerett.

Det er en merkelig opplevelse å se denne vieoen. Det
er da ganske åpenbart at noen ikke forstår hva som
leses…

Høyre blokkerer barns muligheter for klage til FN ved eventuelle overgrep utført av staten. Hvilken minister er hun?

Det gagner ikke individene i landet. Det er begrensende.

Høyre og FrPs representanter kjempet blant annet for maktapparatets mulighet til å fengsle mindreårige. Hvilken rettssikkerhet ønsker de? Stasi politi? Jern Erna nasjonalsosialistiske soldater?

Vår støtte til Mr. Bowen øker og øket – Elmer og Ola og en gjeng bra folk reiser seg. Neste gang forsvarer jeg meg. Anerkjenner ikke Rotarysnut som politi.

PEDOKRATIET TERMINERES NÅ!

Frimurer av høyere grad enn tidligere Stortingspresident Olemic Thommessen, Michael Von Tetzchner mener at det er en unaturlig og dårlig idé å inkorporere klagerett til FN for barn, ettersom barn har klagerett til en hvilken som helst Tingrett i landet. Dersom sakene er av prinsipiell art kan det klagesak opp til Høyesterett.

Ritualpefokratlosjemedlem Michael Von Tetzchner anerkjenner ikke barnekomitéen på bakrunn av usikkert faglig bakgrunn, og det faktum barnekommisjonen er ny og har ikke prøvet ut noen saker.

Jeg anerkjenner ikke von Treztchner som representant for folket. Frimurere jukset Erna Solberg inn. Hun vant ikke valget. Juks. Direkte demokrati nå!

Maktkoordinator mellom skygge- og skuespillregjering Michael Von Tetzchner mener at de samme myndigheter som skal etterprøve domstolene fra myndighetene som utøver eventuelle overgrep på befolkningen er en dårlig idé. En losjekoordinator dukker opp for å understreke dårlig idéer. Hvilken del av befolkningen tilhører Von Trezchner?

UNICEF Norge, Redd Barna og Plan International, som må betegnes som seriøse aktører i arbeidet med barns rettigheter, blir avfeiet av Frimurer og maktkoordinator Michael Von Tetzchner: «Det må i beste fall bero på en uvitenhet om hvor langt Norge har gått i å inkorporere Barnekonvensjonen i vårt nasjonale lovverk, svarer han»

Argumenterer uten mening. POLITIKK MOT FOLKET.

Tidligere Stortingsrepresentant Olemic blir IRRETTESATTav Fellow Mørkeromsmann og tidligere Stortingspresidentmentor som er siste losjetrynet ut mot folket, og Fjern Ernas instruktør. Frimurerinne Fjern Erna og Mørkeromfyrste Von Tetzchner har kunnskap om pedokratiet i Norge.

Kun menn og kvinner med sadistiske og pedofile tilbøyeligheter ønsker å begrense rettigheter og tillit til rettssystemet.

Frimureriets Erna mente: Stortingets Olemic var helt TOPP. Det kom skjevt ut fra børjan. En frimurer av lavere rang må stille opp, og pengene gikk til mørkerommet under Stamhuset.

HØYRE MÅ BORT

Frimureriet og Pedokratiet har ingen ønsker at barn som overlever ritualovergtep og mørkerromsshow

1000-1600 mindreårige flyktninger i Norge blir borte hvert år. Barnevernet har omkring 60 000 under tiltak og omsorg i Norge. Kripos, Bufetat og Barneombud reklamerer for vold i nære relasjoner. Vibskalnlæreog fosterhjemsindustri.

Brunstad, Pinsemenighet og frikirker eier eiendommer som de leier ut, mens tvilsomme menighetsledere utøver maktmisbruk. «Frivillige veldedighetsorganisasjoner» som KIRKENS BUdriver forhåndsdømming av familier, og insisterer på bevæpna Rotarysnut samværskontroll.

PUR ONDSKAP STRUKTURERT

• jeg anerkjenner ikke rettssystem, påtale eller ROTARYSNUT!

  • Sett inn filmen med mistenkt gravid.

Dobbeltroller overalt.

Et prakteksemplar er Jarlsberg Rotary-klubb, Frimurer og Tønsberg Sorenskriver/Byrettsjustitiarius Dag Rangelbert Carlstedt (…). Noen av rollene (…) Rangelbert har som gjør han inhabil, korrupt og tjenestedyktig:

Frimureri og Statsministeri

– Sorenskriver er domstolens øverste administrative leder. – Byrettsjustitiarius er øverste dommer i Tønsberg Tingrett – Leder av kontrollkomiteen i BUPA – Leder av kontrollkomiteen i DPS – Beredskaps-kontroll i Vest – Kontroll over Berg Kretsfengsel i over 20 år – Tingrettsdommer

Skammen sitter på flere sider av bordet.

Ledelsen i Politidistrikt Sør/Øst bekles av passive eller aktive pedofile. Kommuneansatte, påtalemyndigheter, domstoldommere, advokater.

… you name it, som vår fantastiske venn Elmer Solberg sier…. Ola Normann er en helt. Konsulent Svein Olav Nordlien er bygget av grunnstoffet

Lista er sjokkerende lang og ekkel.

Den kommer kanskje litt og litt.

Eller slippes alt på en gang… det finner vi alle ut.

Bedre å varsle enn ødelegge og sodomere barn!

ERNA – PEDOKRATIET SKAL TILINTETGJØRES

Hva mener ikke Asbjørnen

Asbjørn Nilssen

Kilder og sånt

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: