Gud hjelpe den som tapte alt, men ikke sin forstand.

Overskrift er et sitat fra Bjørnstjerne Bjørnson (Norsk dikter)

Staten Norge har ikke et fungerende vern av familien. En forankring i lov, som de facto fungerer. At loven hevder dette, er ikke mulig å etterprøve som et faktum i samfunnet. Det er altså en etablert sannhet i Norge at vi har verdens beste barnevern, med det er altså ikke mulig å bevise at det fungerer etter lovens hensikt.

Noe er galt. Landsorganisasjonen for biologisk barne- og familievern mener å stå på trygg grunn når den etablerte sannheten avvises som troverdig. Og troverdigheten avvises med etterprøvbare beviser. I hopetall. Beviser som ingen med myndighet og makt vil se, eller høre.

Vi mener det er rart. Vi mener det er uakseptabelt. Vi mener det bør være åpenbart for alle som har den minste kunnskap om lovbruddene i denne delen av velferds-industrien. – I alle deler av velferds-industrien.

Dette viser åpenbar avstand mellom liv og lære. Og avstanden synes det å være enighet om å opprettholde, både fra myndighetshold, og de private aktørene som tjener pengene i denne skitne industrien blant annet barnevern er. Det skremmer mange, når de oppdager dette, – at myndigheter og aktører i private tjenester ofte er de samme. Om ikke i person, så i familie, losjer, stiftelser og menigheter.

Myndighetene ser sysselsetting og positive utslag i landets BNP som tungtveiende årsaker til å late som at alt er bare velstand. Det gir pene tall i budsjettene. «Stor aktivitet i sektorene av privat næringsliv. Stor inngang av skattepenger». Alt på liv og helse til de uheldige.

Denne latingen er blitt så vanlig nå, at selv når sunn fornuft skriker annet, og løgnene er avslørt, fortsetter de samme avslørte løgnene å skulle bevise myndighetenes fortreffelige forstand om sine inntektsobjekter i denne skamløse industrien.

  • Ja sine inntektsobjekter. Alle andre påstander brukes som bekreftelse på den etablerte sannheten om Norsk barnevern.

Eventuelt kan kritikk avfeies med at det er enkelttilfeller. Glassjenta kan vel være det perfekte eksempel på ondskapen som ligger i magen av dette systemet.

Det stinker Eugenikk fra rettsrommene. Svikere i sorte kapper. – for penger. Brorskap i losjeskap. Fellesskapet blant de snyltende. Sannhetene kveles i en tung tåke av fagsjargong uten mening, innhold eller verdi. Kamuflert i henvisninger til forskning kjøpt av myndighetene, som viser akkurat de svar som skal vise at ting er bra, men blir bedre.

Som Høyres Tetzschner så treffende ytret myndighetene holdning til barn:

En dårlig idé å gi barn klagerett til FNs barnekomité

Tetzchner 2016 til aftenposten

Videre klare Tetzschner å si følgende:

Han begrunner dette med at Norge alt inkorporerte FNs Barnekonvensjon i norsk lov da menneskerettighetsloven ble vedtatt i mai 1999.

Tetzchner 2016 til aftenposten

Dette vet alle med kjennskap til barnevern i Norge er fullstendig galt. Vi vet at det står slik skrevet i lovene. Men vi har lært at det hjelper ikke. Ikke når det ikke praktiseres rundt i domstoler, fylt med mennesker uten integritet.

– Fylkesnemnder …?

Ingen andre land i verden anerkjenner fylkesnemndenes myndighet slik vi gjør i Norge.

Det er et tankekors. Ikke engang FN som påstår Norge er verdens beste land i universet, anerkjenner bruken av nemnd som domstol.

Mange som lever av barn

Det er en sannhet i alle forstandige sammenhenger at velgjørere trenger ødeleggelse, smerte, lidelse, sykdom og utimelig død. Det er hva de tjener sin profitt av. En sannhet som bør gjøre det veldig vanskelig å forene med ideer om privat profitt.

En mekanisme som må ses på som naturlig i alle profittsammenhenger er:

mest mulig er best mulig.

Mest mulig av det som utløser refusjonskravene. – Overføringene av penger fra staten. Mest mulig av oss. Barna. Foreldrene. Besteforeldrene. ME-syke. Dem med psykiske problemstillinger. Funksjonshemmede av alle ulike slag. Uføretrygdede.

Det produseres derfor diagnoser på løpende bånd. Diagnosene er knyttet til faste pengebeløp. Enkel forvaltning i pengeflyttingen mellom stat og privat aktør. Straks mer komplisert når man skal be om den hjelp som påstås gitt fra myndighetene. For mange for komplisert. Og tidkrevende. Langt fra effektivt.

Nåde den som ender opp på NAV.

Det føles som straff. For det er det det er

Er ikke barna uskyldige? Hvilken forbrytelse har de gjort? Hvorfor dømmer dere barn til bortvisning. Gjemt bort fra familiene sine. På bortgjemte steder med forlorne stemmer?

Jeg havnet i barnevern fordi moren min lå dødssyk av kreft på sykehuset. Hva jeg så og opplevde der forandret mitt liv fra et liv fylt av glede og håp, drømmer og venner, til et levende HELVETE.

Det er nok nå!

De kom fra ulike instanser som fylkesmann og førte tilsyn kalte de det for. Rart ingen av oss fikk snakke med noen av dem.

Jostein Wetteland

Ja det er blitt et organ som straffer uskyldige ofre. Straffer barn! Til bortvisning fra sine elendige familiemedlemmer. Fra sin elendige slekt og venner.

Ingen røyk uten ild sies det så flott her til lands.

Men unnskyld. Det kan da ikke være så mange som er døv, blind og mangler luktesans i dette landet. Vi er mer enn 120 tusen mennesker undertrykket av barnevernets terror.

Frykten. Frykten får å få dette over egen dørstokk. Denne frykten tar både syn, hørsel, fornuft og evne til å reagere fra de fleste i Norge.

Og vi vet alle at frykten er høyst reell.

Sosiopatene og psykopatene

Alle overgripere er vel dem som burde dømme bort fra familie og slekt? Men i Norge så dømmer og forviser dere uskyldige barn til døden!

Foreldrene blir strippet til beinet for all ære, og all integritet. Uten muligheter til å forsvare seg. Mødre alene uten hjelp eller oppfølging! Landsorganisasjonens Wetteland vet.

Det var ikke hjem for noen. Det var et fryktelig sted!

Wetteland

Det ligger lite lovord i beskrivelsene som Landsorganisasjonen for biologisk barne- og famileverns leder Wettelands omtale av egen erfaring.

Det beskrives stort inntak av piller, og manipulasjon. Ingen kontakt med kontrollorganene, og generelt dårlig psykisk behandling. Resultatet slik det står vurdert i ettertid, synes samfunnets krokodilletårer å ha vært nettopp bare det.

Erstatningene som har fulg som følge av senskader som PTSD, justismord, mishandling og annet har ikke vært verdt en unnskyldning fra myndighetene. Stille der.

-Wetteland forteller at veldig mange av dem han vet om, er døde, etter ødelagte liv.

  • Så en liten slant med penger, slik at de igjen kan føle seg restituert fra skammen, og plukke opp tråden der de slapp den.
  • Plukke opp torturen der dere slapp.
  • Samme metoder. Samme ideer.
  • Samme griskheten.
  • Den samme Eugenikken.

«Ja vi elsker dette landet som det stiger frem».

Vi gjør det. Elsker landet vårt. Og vi er mektig lei av myndighetenes snylting, løgn og deres bedrag. Så fri oss fra snylterne. Vi tar vårt land tilbake.

Vi er mennesker og skal behandles som intet mindre enn det.

Vennlig hilsen

Landsorganisasjonen for biologisk barne- og familievern.

Kilder og sånt

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.