Hvilken nytte har kriminelt politi?

Lyden som følger nederst her er av tidligere PST og venn av politimester Sjøvold. – Han som har lyst til å overta PST.

ons. 27. mar. 2019 kl. 22:04 skrev Sitting Bull i epost til norsk propagandapresse, PST, Vestfold tingrett, Holmestrand Internasjonale Montessoriskole mf.

Henvendelsen gjelder den terror vi utsettes for fra Vestfold tingrett

Lyden som følger nederst her er av tidligere PST og venn av politimester Sjøvold. – Han som har lyst til å overta PST.

Problematisk dette forholdet sett i et større perspektiv, og hvordan dette av ufattelige årsaker virker inn i livene til familien Bowens 6 medlemmer. Vi har blitt terrorisert av myndighetene ved bruk av blant annet politiet, og i ekstremt omfang, uten at det synes å være noe som interesserer propagandapressen i landet.

Dette var reaksjonen da politidistrikt Sør-Øst hadde mistanke om at min kone var gravid. Året før pågrep dette samme politiet våre 3 sønner, under væpning inne i klasserommet på Holmestrand Internasjonale Montessoriskole. De var da 9, 11 og 13 år gamle. Sadisme av groveste art, men porpagandapressen synes å ikke legge merke til slikt.

– Slik er det nok mest vanlig at det er i diktaturer og mafia-stater.
Det er jo litt rart!

Vennskap og faenskap

 – og hva angår vennskap, så kan jo ordfører Svele nevnes, samt hans datter. Også Carlstedt – og Sølverud fra Holmestrand. Ja- også kan vel Sønstebø og  … Dag Ottar Sanne som passer på pengene i Gimle Rotary …

De har drept familien Bowen, og det fordi jeg bisto min sjef med å sende varsling om kritikkverdige forhold i bedriften Itas amb AS i Oslo.

– Nå ligger min tidligere sjef, Asbjørn Nilssen på Tønsberg sykehus. Han må snart være den i landet som har ligget lengst inne på sykehus for lungebetennelse. Mislykkede inngrep, feil, og annet synes å prege hele behandlingen. – Rotary-styre på SIV. I dag sendte han meg SMS og fortalte at dagen hadde vært ekstrem smertefull.

  • Tror de vil ta livet av han.

-og Nils Astrup, han som er i slekt med han andre Astrupen som har tenkt å lage apper som gjør det enda lettere for myndighetene å stjele barn for å skape «BNP». Den slekten har ufattelige antall med barn på samvittigheten.

– Rik blir de også.


– Astrup er styreleder og den som startet karusellen mot våre barn, i samarbeid med Ordfører Svele – og Arne Smith (daglig leder Itas amb as), som av ufattelig merkelige grunner er i slekt med kona til Nils Astrup (Han på Åsgårdstrand).

Denne skolen er blitt ett rent Rotary-reir, fra Rektor til administrasjon og lærere. En angiverskole, som bruker alle triks i boken for å melke så mange kroner som mulig ut av staten. Nekter du å samarbeide om galskapen deres, sender Holmestrand Internasjonale Montessoriskole bekymringsmelding til barnevernet som hevn. Det som er trist er at det ødelegger barn, da de trenger å bruke disse barna for å utløse de «ekstra midlene». Et emne-ord kan være «ADHD». Enten bli ødelagt av fantasi-diagnoser for å melke ekstra midler ut av skatte-kronene i landet, eller bli ødelagt av lokale psykopater på barnevernkontorer og tinghus. – og futen for den del, som synes å ha flyttet inn i mer internasjonalt miljø og huser sammen med onkel politi.

Styret ved denne skolen er sammensatt av sadister kan synes som, og lærerne synes å være mer en type Rinnan-gjeng, enn lærere i en Montessoriskole. – Fru Montessori rømte fra Italia fordi hun var motstander av Nazisme og generelt fascisme, derfor stakk hun til India. Vi betrakter dem som onde, da de ødelegger barn for penger og moro.

Trist er det også at Rotary har kuppet Montessori-organisasjonen. Noe Marie fra Tønsberg bør tenke litt over ….

At Tønsberg Montessoriskole skulle bli med på dette attentatet mot vår familie var kanskje det som skuffet oss mest. Men slik har det vært i Vestfold. Omgitt av kyniske snyltere på alle hold. Tønsberg Montessoriskole stilte opp med falsk forklaring mot familien Bowen i Tingretten. Det var lærer Lars Brunborg ved skolen som løy, for å ødelegge familien Bowen.

Det er rart.

Navn … Det er mange det. Men jeg tror de fleste tror at dette ikke står skrevet her, så det leses ikke. Det er fra Mr. Bowen.

Har ikke nevnt Tønsberg kommune ….

Mr. Bowen snakker med sorenskriver Holme om hvorfor sorenskriveren terroriserer familien Bowen …

Er det noen mulighet for at PST kan få avsluttet den terroren vi utsettes for her i Vestfold?

Hilsen Mr. Bowen & Jung

Hvilken nytte har kriminelt politi for samfunnets lovlydige borgere?

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: