Pedofili og annet svineri, – på landet og i enhver by.

Legene mente at jeg ville vært død om jeg hadde kommet dagen etter. Ble akutt syk etter å ha vært i Tønsberg tingrett noen dager tidligere i forbindelse med de obligatoriske besøksforbudene som skal forkynnes og framstilles som svært nødvendige. Da var det Siw Morrow som var dommer, og advokat Carl Bore for motpartene som var Tønsberg barneverntjenestes ledere; Ellen Fisher, Marita Kruse Moss og Hege Lund

Ifølge tiltalen, som statsadvokat Tor Børge Nordmo har tatt ut, er overgrepene begått i perioden 2011 til 2017. Ludvigsen var fylkesmann i Troms fram til 2014.

Når Fylkesmann Ludvigsen er den som skal kontrollere og sørge for lovlighet og gode begrunnelser i fylkets barneverntjenester, hvordan kan man da anta at det har påvirket barnas rettsikkerhet, og familienes beskyttelse mot urettmessig forfølgelse, ødeleggelse og justismord?

Fylkesmann i Troms Ludvigsen hentet barn på institusjonene når det passet han.

Hvor mange Fylkesmenn av denne kvaliteten er det? Hvor mange har det vært? Det synes som at denne samfunnsposisjonen er blitt en «godtebutikk» for den delen av Eliten/Snylterne som er pedofile predatorer.

«Overfor to av de unge asylsøkerne skal Ludvigsen har gitt uttrykk for at han hadde makt til å frata dem deres norske statsborgerskap. Den tredje asylsøkeren skal han, gjennom sin posisjon, lurt til å tro at han kunne skaffe både bolig og varig opphold i Norge.» (tv2.no)

Fra TV2 nederst.

Det skremmer når sakkyndig i barnevernsaker også dukker opp som pedofil.

Psykolog Brøyn med sine offer, som er dømt til å bo med han.

Les: Barnefjern.org om psykologens dom

Varsleren lever nå i landflyktighet for å få fred fra pågangen fra politi og påtalemyndigheter. Merkelig er det at lite annet enn domstolens aktører, politi, kommunal- og regionale myndigheter og påtalemyndigheter skaper korrelasjon mellom Bowen-saken og saken til Thomas (varsleren som ble forsøkt drept i linken over). Vi er begge Nordlendinger. Det er nok mer sannsynlig at jeg, Dennis og Thomas skulle ha møtt hverandre i våre hjemtrakter, enn at vi skulle bli utsatt for den samme metodikk fra politiet.

  • for det politiet gjør i begge disse sakene er rent terror og tortur. Forfølgelse og ødeleggelse gjennom flere år. Det har jeg valgt å uttrykke som å bli terrorisert av Rotary-Snuten i Sør-Øst.

Vi ventet 18 måneder på svar før vi dukket opp på nettet med vår historie!

18 måneder

Det gikk 1,5 år før vi valgte å gå ut med vår historie. Historien om hvordan losjene bruker sine nettverk inn i forvaltning, byråkratiet og embetsverket til å terrorisere, torturerer og ødelegge livene til enkeltindivider, gjennom misbruk av makten stillingen eller embetet gir. Det var ganske overraskende hvor mange som reagerte med å bekrefte at det er slik.

Kommer du på kant med losjen, er en av reaksjonene du kan forvente, at du blir drept. Jeg er forsøkt drept, og endte opp på rikshospitalet.

Terror HQ – Tønsberg kommune – Twin Peaks

Siden 09.06.2016 har livet stått opp ned. Vi synes omgitt av «trange» doktriner og gamle kodeks-forvaltere. Vi har snoket i sakene deres, og finner mye stygge greier. Det ligger rett oppe i dagen. Men det om det. Under følger en oversikt over alle Losje-medlemmene i vår sak Den faktiske listen er noe lengre, men ikke alle trenger legges inn i sammenhengen for å skape sammenheng. Alle her er kontrollert for.

Nesten død da jeg endelig kom til Rikshospitalet

En uke etter operasjonen på Rikshospitalet etter forgiftningen.

Bildet på siden her er en uke etter legene hadde åpnet opp siden min. Jeg fikk ikke utsatt tingretten i Tønsberg, og kollapset etter 3 dagers slakt i Tønsberg tingrett av dommer Ruth Brønstad.

Legene mente at jeg ville vært død om jeg hadde kommet dagen etter. Ble akutt syk etter å ha vært i Tønsberg tingrett noen dager tidligere i forbindelse med de obligatoriske besøksforbudene som skal forkynnes og framstilles som svært nødvendige. Da var det Siw Morrow som var dommer, og advokat Carl Bore for motpartene som var Tønsberg barneverntjenestes ledere; Ellen Fisher, Marita Kruse Moss og Hege Lund

Ellen Fisher Marita Kruse Moss gjør seg klar til å starte ødeleggelsene på de lokale skolene i Tønsberg/omegn for å dekke inn atter nye underskudd i kommunen.

«Det er i ny og ne noen som tar kontakt å påstår at jeg er for “vulgær” i språket når jeg omtaler terroristene som ødelegger familien Bowen. At det fører til at mange vil mene at jeg er useriøs og at vi mister tilhørere i vårt forsøk på å nå ut til folk med vår historie.» (fra «Dere er terrorister!»)

Sem fengsel

Betjent ved Sem fengsel

I perioden Januar 2018 til april 2018 ble jeg pågrepet av uniformerte pistol og maskin-pistol utrustede politi, i eget hjem 9 ganger. Ble den 1 mars pågrepet for posting på Internet, satt 2 dager på glattcelle og ble så overført til Ringerike fengsel. Slapp ut etter 8 dager ubegrunnet fengsel. Pågrepet dagen etter løslatelse og kjørt til nabobyen for å finne veien hjem uten penger, mobil eller vinterklær på meg i gode minusgrader. Den 13. februar våknet vi med våpen i ansiktet og 5 pistolpekende politi ved siden av oss. Hvor de fikk nøkkel fra, og hvorfor de valgte snike seg inn i vår bolig vites ikke. Har bedt om årsaken til våpenbruken fra politiets side i brev sendt i post 10 ganger siden 16.09.2016. I tillegg ved bruk av epost, og pr. telefon. Det er aldri kommet svar fra politidistrikt Sør – Øst.

Det er vanskelig å skrive særlig mer om denne saken. Den er så absurd ondskapsfull fra myndighetshold at jeg har gått tom for ord i sammenhengen som handler om disse overgrepene.

Sultestreik er hvor saken er kommet nå. Myndighetene framstår som så smålige og feige, at det er vondt å følge med på. Torturen vi utsettes for er verre, men det er ille å se på for tiden.

Landet ledes av små sjeler i for store stillinger.

Betenkelige nettverk som har økonomiske sugerør via barnevern-industrien inn i statskassens skattepenger.

Bare noen eksempler … Rart at alle disse er linket mot vår sak. Enda rarere er det at dette startet med en Varsling til myndigheter den 28.03.2016

Mr. Bowen

Forfatter: 333rebuke

Far til kidnappede barn. Kidnappet av myndighetene. Ikke begrunnet, da myndighetene ikke ser nødvendigheten av det.

4 kommentarer om “Pedofili og annet svineri, – på landet og i enhver by.”

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: